Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kulinarne
Jak są już dobre pomidory bo te zimowe się nie nadają to blenduję pomidory z cebulą ząbkiem czosnku i świeżą bazylią i mam sos pomidorowy. Teraz mieszam przecier pomidorowy z koncentratem plus przyprawy i jakoś daje radę.

Kiedyś robiłem zapas i zamrażałem ale mi wyszedł całkowicie.
Odpowiedz
Jacek dzięki za przepis na sos. My kupujemy w Lidlu pomidory rozdrobnione(tydzien wloski) w butelce- wg. mnie są bardzo dobre. Ostatnio jak był tydzien włoski w Biedronce Teresa nam poleciła pomidory rozdrobnione i w całości ( bez skórki) z Cirio- mówiła, że warto kupic. Może skorzystasz.[Obrazek: 228e97f0ee00c518defa159e71b64ee5.jpg]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Deser ukraiński (naleśniki z makiem i kleksem śmietany) [Obrazek: 43b1ab6d78a03b7df56e9ae34ab18c05.jpg]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Smacznego!
Odpowiedz
Carbonara wjechała dziś na stół:


[Obrazek: ed130d7bc6e60bf89fe4f2a953ea2c5f.jpg]
Odpowiedz
Carbonara pieknie wyglada Smile
Odpowiedz
Banica- Made in Poland. [Obrazek: d194813deffc2671babbf3c9e509b6f1.jpg]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Coś to wygląda na ciasto francuskie.
Odpowiedz
(23-03-2018,15:57:09)aekzal napisał(a): Coś to wygląda na ciasto francuskie.

Calosc Unia Europejska:1) Ciasto francuskie 2) W srodku ser bulgarski 3)Obok lutenica bulgarska. A calosc zrobiona i zjedzona przez nas w Polsce Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz
Souffle [Obrazek: 63d65814255960b1774425ad3de27525.jpg]

Изпратено от моят T5 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości