Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grzybowy zawrót głowy.....
#1
Sezon u nas otwarty , jak tam u was?[Obrazek: 3f7273be862a9012d054825cbe674339.jpg][Obrazek: ccea34b0667f2ef736442b2111b1cb5c.jpg][Obrazek: da04605144720ce5711f4d80212055eb.jpg]

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...


Odpowiedz
#2
Rydzyki na maśle , polecam[Obrazek: ca6fdec43c8b5f8764cf3f24b9b0d9d9.jpg]

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...


Odpowiedz
#3
Pomyliłeś braci Rydzyk jest tylko jeden... Tongue Tak poz tym gratuluje wyboru, dobre są też w jajecznicy i pieczone na blaszce, tylko z solą Cool
Odpowiedz
#4
igi rydze na blasze z sola

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#5
Rydze kiszone
Odpowiedz
#6
1,5 godziny w lesie        

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#7
Grzyby pięknie wyglądają

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#8
Igi sosniaki. Obieranie czeka. Smak orzechowy . Pycha.
Odpowiedz
#9
Redze też będą, zaraz po kanonach?    

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Rydze i kanie

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#10
Smacznego!
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości