19-06-2017,22:38:09
Dzek dziękue za wskazówki- Ty tez piękne naczynko przywiozles z Sozopola. Teresa już nam przekazala trochę info- dziekuje bardzo
Sacz
|
19-06-2017,22:38:09
Dzek dziękue za wskazówki- Ty tez piękne naczynko przywiozles z Sozopola. Teresa już nam przekazala trochę info- dziekuje bardzo
07-09-2017,19:00:02
Takie sacze daja w Pirin
Wysłane z mojego K6000 przy użyciu Tapatalka
14-03-2018,17:31:55
Sacz wyglada fantastycznie . Co pod kolderka z sera. Jacku jaki ser zastosowales
14-03-2018,17:57:34
Poszukiwania kaszkawału spełzły na niczym. Zastosowałem tarty ementaler. W zestawie wieprzowina, kurczak, papryka i grillowany bakłażan.
14-03-2018,19:01:34
Myslalam, ze tez jest boczek bo tak mi wygladalo. Trzeba przyznac Jacek piekny sacz zrobiles.
15-03-2018,20:52:11
Dżeku, a czy Ty smażysz na saczu, czy pieczesz w piekarniku? Ja mam kuchnie indukcyjną i zastanawiam się jak to zrobić u siebie... Może bym sobie kupiła naczynie do sacza w tym roku...
15-09-2018,18:00:17
Dziś na kolację SACZ. Trzy rodzaje mięsa: cielęcina, kurczak i wieprzowina
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|