Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sacz
#51
Dzek dziękue za wskazówki- Ty tez piękne naczynko przywiozles z Sozopola. Teresa już nam przekazala trochę info- dziekuje bardzo
Odpowiedz
#52
Takie sacze daja w Pirin [Obrazek: 2b903d19297840518ae4af17c30f545d.jpg]

Wysłane z mojego K6000 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#53
Zacna potrawa zagościła dziś na naszym stole:


[Obrazek: 9f16bcd7542677d32dedd5749d208dd1.jpg]
Odpowiedz
#54
Sacz wyglada fantastycznie Tongue . Co pod kolderka z sera. Jacku jaki ser zastosowales
Odpowiedz
#55
Poszukiwania kaszkawału spełzły na niczym. Zastosowałem tarty ementaler. W zestawie wieprzowina, kurczak, papryka i grillowany bakłażan.
Odpowiedz
#56
Myslalam, ze tez jest boczek bo tak mi wygladalo. Trzeba przyznac Jacek piekny sacz zrobiles.
Odpowiedz
#57
Sorki, boczuś też był! Wink
Odpowiedz
#58
Dżeku, a czy Ty smażysz na saczu, czy pieczesz w piekarniku? Ja mam kuchnie indukcyjną i zastanawiam się jak to zrobić u siebie... Może bym sobie kupiła naczynie do sacza w tym roku...
Odpowiedz
#59
Piekę w piekarniku
Odpowiedz
#60
Dziś na kolację SACZ. Trzy rodzaje mięsa: cielęcina, kurczak i wieprzowina [Obrazek: 62053e98e9fdee015edd675d79943701.jpg][Obrazek: 51ac90454de926045b55fc08fb1507d4.jpg]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości