Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kavarma
#81
Podziwiam i ślinka cieknie Tongue
Odpowiedz
#82
Wirtualne mniam!!!
Odpowiedz
#83
Wczoraj w pracy tak się zastanawiałam co przygotować na niedzielny obiad i wpadł pomysl na kawarme. Po drodze do domu kupiliśmy pieczarki i cebule, resztę produktów miałam. Rano słuchając na youtube zespołu, który polecal Dżek natknęłam sie na odcinki forumowego kolegi(ziomzbg) o jedzeniu w Bulgarii i to mnie jeszcze bardziej zmotywowalo. Po tych odcinkach na następną niedziele przygotujemy musake. Co jakiś czas robimy ser po szopsku- jesteśmy fanami tego przysmaku jakże prostego, ale rewolucyjnego. Maciek Twoje rady przy przygotowaniu kawarmy też sa cenne (dotyczy to np. papryki)

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#84
Oooooo! Ja dzisiaj mialam cos kurczakowego robic a tu mi sie kavarma wyswietla!! Mniam!!
Odpowiedz
#85
Primma więc możesz zrobic kavarme. U nas też była drobiowa

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#86
Nie mogę się już doczekać bułgarskiego jedzenia. Jak wpadnę do Barakudy w sierpniu to zamówię wszystko po kolei jak leci. I pęknę! A potem tradycyjnie...zemsta Żiwkowa... Sad
Odpowiedz
#87
(08-04-2019, 18:03:18)dżek napisał(a): Nie mogę się już doczekać bułgarskiego jedzenia. Jak wpadnę do Barakudy w sierpniu to zamówię wszystko po kolei jak leci. I pęknę! A potem tradycyjnie...zemsta Żiwkowa... Sad
Jacku niedobry pomysl, niedobre myślenie. Lepiej cieszyć się zdrowkiem i fantastycznymi widokami w tak pieknym miejscu. A tak to 2 dni do tyłu z powodu zemsty

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#88
Myślę,że robisz zła reklamę restauracji. Ja odpukać już chyba z tą flora bakteryjna się zaprzyjaznilam.
Odpowiedz
#89
(08-04-2019, 20:37:23)teresa napisał(a): Myślę,że robisz zła reklamę restauracji.

Może będzie luźniej. Tongue
Odpowiedz
#90
No i to jest jakaś strategia
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości