Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przepisy
#1
Znalazłam coś takiego. Wiele przepisów z poprzedniego http://kuchnia-polska.net/ser-po-tracku,275
Odpowiedz
#2
http://pocztowkizkuchni.blogspot.com/2015/06/bakanskie-papryki-faszerowane-serem.html?m=1
Odpowiedz
#3
Przepis na konfiture z fig (całych) od babci z Sozopola - najlepszej w tej robocie. może kto z forumowiczów przetłumaczy na polski dla wszystkich? Warto mieć ten przepis i zachować dla pokoleń

[Obrazek: IMG_20160514_132607_0.jpg]
Odpowiedz
#4
Orlinie, ty lepiej daj przepis na smokiniową rakiję! He, he...SmileSmileSmile
Odpowiedz
#5
podobnież najlepszy przepis zna niejaki Ivan Big Grin
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
#6
A kto mu dał bana ??? I po przepisie Smile
Odpowiedz
#7
Na zlocie wyśmienitą smokinówkę miał Tosho
To była prawie ambrozja.
Odpowiedz
#8
Ja zabrałem dużą flaszkę domowej wiśnióweczki. Miała być do spróbowania dla wszystkich, ale jakoś nie dotrwała.
Chociaż niektórym jednak smakowała.
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
#9
Hary, właśnie chyba Cię wywołałem myślami, bo miałem zapytać się o Twój specjał. Co prawda Tomek wiśnióweczkę niesprawiedliwie podzielił, ale spróbowałem i niezła była
Odpowiedz
#10
no Tomek się przyssał jak pijawka , dobra była
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Przepisy na dania bułgarskie dar.iva 45 35,297 23-12-2020,09:42:09
Ostatni post: BobiSofia

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości