![]() |
Moj Achtopol 2015 - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Relacje z pobytu i podróży (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Moj Achtopol 2015 (/showthread.php?tid=299) |
RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 24-08-2015 Wypijam jedną rakije.W między czasie i niby przypadkiem pojawia się rodziną A.. Panie wybierają się po Savoya. Idą do sklepu ,wracają izasiadaja. Panie jednak czekają,żeby im coś nalać,ale one tak byle czego pić nie będą. Savoy to ich fawort.Z poprzedniego dnia zostało niewiele. Nalewam im to co mam(ja i tak tego nie piję) Wypijam kolejna rakije i się zaczyna.. RE: Moj Achtopol 2015 - dżek - 24-08-2015 Teresa, masz cierpliwość! Ja po 15 minutach bym odpuścił albo jak Wawo mówi w ryj... RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 24-08-2015 Myślisz ,że to takie proste. Zobaczysz,co będzie dalej. RE: Moj Achtopol 2015 - dżek - 24-08-2015 Czyli jak u Hitchcocka... RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 24-08-2015 Figowa już tak podziała,a towarzystwo rodziny A.. Nie bardzo mnie kręci więc wreszcie idę wziąć prysznic i się przebrać. Jednak w między czasie wołam męża do kuchni i przy otwartym oknie stwierdzam głośno ![]() RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 24-08-2015 Dla mnie jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mocno zestresowana krece się prze głównym wejściem. Widzą to moi sąsiedzi i zapraszają do środka. A co mi tam?? Oni u mnie się bawią to ja zabawie się u sąsiadów. Sąsiad ma na imię Jordan,ale dla nas już wcześniej zyskał ksywe Don Corleone. Sąsiad jest po tracheotomi i wydaje takie dźwięki jak bohater Ojca Chrzestnego... RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 24-08-2015 Starszy Pan przebywał tu z przyjacilka żony Swietla,która opiekowała się nim w trakcie jej nieobecności. Żona Greczynka przebywała z wnukami na Ibizie. Posiadali oni również hotel w Grecji i kilka innych inwesticji w Bulgari. Przed pójściem na emeryturę Corleone zajmował się teatrem i muzyka zawodowo. W ten sposób miałam fajny wieczór i jak mi się wydawało spokojny. Chmiel piwny lagodzil moje nerwy.. Ja prowadzę inteligenta konwersacje u sąsiadów,a A.. z rodziną do domu jakoś się nie wybiera. Tylko co kilka minut wypadają moje dzieci i mówią mamo wracaj prosimy. Ojciec chyba nie radzi sobie z A..,a ja chyba po raz pierwszy wywinelam taki numer. Po pewnym czasie dołączyła do mnie starsza córka. Jej też spodobało się towarzystwo sąsiadów. Okazało się ,że córka Corleone w Hiszpani zajmuje się animacja. To konik mojej latorosli.. RE: Moj Achtopol 2015 - ventosa - 24-08-2015 A ten Corleone to Bułgar? Żona Greczynka a on...? Tak dla jasności sprawy. RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 24-08-2015 Tak Bulgar. Kulturalny starszy Pan o rozległej wiedzy. RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 24-08-2015 Przychodzi najmłodsza córka i po raz kolejny prosi mamo wracaj. Jest już dosyć późno więc żegnamy się z państwem i wracamy do siebie. Niedługo faktycznie A.. nawet łóżko mi zajmie. Wracam na taras,a towarzystwo nie odpuszcza. Nawet komentarz , że jest późno nie pomaga. Zapomniałam jeszcze o jednym A..jako człowiek oszczędny nie ma internetu..On nie,ale żona i córka tak. Córka poprosiła więc mojego syna o hasło do internetu i syn podał. Od tej pory kręcili się ciągle pod naszym apartamentem szukając sygnalu. Po powrocie na taras okazało się,że kobiety smigaja na internecie i ani myślą o powrocie do siebie...Wreszcie udaje nam się pozbyć natretnego towarzystwa. |