![]() |
|
Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie (/showthread.php?tid=682) |
Most w Ruse - czy nadal w remoncie? - g_such - 18.04.2016 Szanowni Czy macie informacje z tego roku? W zeszłym był w remoncie, ruch jednokierunkowy - wahadłowy, koleiny, że strach się bać i godzina oczekiwania w kolejce. GS RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - orlinezze - 18.04.2016 Za miesjąc zacynaja remonty kilka wiaduktów na autostradach Sofia -Burgas oraz Sofia-Warna. Jednak z Agencji infrstuktury zapewnija że nie będzie to tak uciążliwe jak w zeszłym roku. Zobaczymy RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - CarlosPL - 18.04.2016 (18.04.2016 21:48:45)orlinezze napisał(a): Za miesjąc zacynaja remonty kilka wiaduktów na autostradach Sofia -Burgas oraz Sofia-Warna. Jednak z Agencji infrstuktury zapewnija że nie będzie to tak uciążliwe jak w zeszłym roku. ZobaczymyW sam raz na sezon, jakby nie mogli przed lub po... RE: Most w Ruse - czy nadal w remoncie? - kalachol - 18.04.2016 Podobno skończyli - ktoś jakiś czas temu coś pisał. Niektórzy stali znacznie dłużej. RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - kris68 - 20.04.2016 Witam Czy ktoś wie jak się mają prace remontowe na odcinku Barwinek - Svidnik ??? RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Slavekk - 20.04.2016 (20.04.2016 11:16:26)kris68 napisał(a): Witam Zjazdnost.sk mówi że jest jedna przeszkoda Lokalita: 73 Prešov ↔ Rzeszów (PL), v úseku Svidník-Bardejovská – R4 Svidník-sever Popis situácie: Oprava vozovky. Striedavá obojsmerná premávka v jednom jazdnom pruhu. Úsek uzatvorený pre nákladné vozidlá nad 12,0 t celkovej hmotnosti. Pre nákladnú dopravu je zriadená obcházková trasa. Aktuálny stav: platná situácia Začiatok platnosti: 1. marec 2016 0:00 SEČ Koniec platnosti: 31. august 2016 24:00 SELČ Zmenená: 2. marec 2016 8:29 SEČ Ale to się chyba omija bezpłatną R4(?) RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Marszer - 20.04.2016 To ja idąc dalej zapytam jak droga wzdłuż Domaszy - krajowa "15"? Czy tam już uporali się pracami remontowymi? Czy zostały jeszcze jakieś mijanki? RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - kris68 - 20.04.2016 w zeszłym roku jechałem do Hajduszoboszloi było ok jak w tym nie wiem. Wybieram się na Węgry w maju to opiszę co widziałem. RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - wolffer - 20.04.2016 Slavekk, tak to przetłumaczyło (tak dla formalności, bo język nie tak bardzo obcy) Lokalizacja: 73 Prešov Rzeszów ( Polska ) , w sekcji Świdnik - Bardejovská - R4 Svidník -North Opis sytuacji : Naprawa nawierzchni . Zmienny ruch dwukierunkowy na jednym pasie . Sekcja zamknięte dla ciężarówek powyżej 12,0 ton masy całkowitej. Transport drogowy jest ustanowiony obcházková trasą. Stan obecny: Obecna sytuacja Data rozpoczęcia: 01 marzec 2016 12:00 CET Upływa 31 sierpnia 2016 24:00 CEST Modyfikacja: 02 marca 2016 08:29 CET w sumie ul. Bardejowska to nie R4, więc sam już nie wiem czy chodzi o remont Bardejowskiej i objazd R4, czy odwrotnie. Przyjdzie chyba poczekać na pierwsze sygnały z trasy, a już myślałem, że to tylko zeszły rok RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Wawo - 01.05.2016 Zalecane objazdy:
|