Forum Bulgaricus
Moj Achtopol 2015 - Wersja do druku

+- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum)
+-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Relacje z pobytu i podróży (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Moj Achtopol 2015 (/showthread.php?tid=299)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Moj Achtopol 2015 - teresa - 25-08-2015

A..Jednak jest nie ugiety. Rano zjawia się znowu i koniecznie chce wybrać się z nami na plażę. My znowu się migamy Pakujemy dzieci i wyjeżdżamy. Po drodze zajezdzamy do Margo. Mowiwy mu o zjeździe bulgaricusow. Dzwoni do swojej żony Krysi. Krystyna umawia się z nami na południe. My jedziemy na plażę. A.. Jednak z nosem psa tropiciela znajduje nas i tu.Nieodzownie towarzyszą mu małe buteleczki...

Ja rozumiem, że jest dawka terapeutyczna. Dziwię się tylko,że rodzina wsiada później do auta. Lek lekiem jednak pozostanie,bo tak schorowany człowiek nie może zapomniec o ich przyjmowaniu. Siedzimy na plaży dzięki Bogu krótko,bo musimy się zebrać do Primorska.A.. jednak nie odpuszcza. Jak wrocicie wcześniej to my dopiero o1 szej idziemy spać.Jacy my jesteśmy niewdzieczni....

RE: Moj Achtopol 2015 - kalachol - 25-08-2015

Teresa, jakby to na mnie trafiło, to chyba bym już siedział.

Ale piisz dalej. Moja córka lubi horrory. :-D

Zapomniałam jeszcze o jednym wydarzeniu.Spotykam p"przyjaciół"A..w sklepie u Margo. A..rok temu zorganizował im u siebie wczasy all inclusive. Wzial pieniążki za wyżywienie (on wszystko potrafi) dobrze gotuje. W apartamencie ma przecież kuchnię. Dobrze ,że obcie ta wykupili z własnym dojazdem,bo często przywozi gości własnym transportem i czuje się wtedy w obowiązku zapewnić im wszelaka opiekę. ..

Lokatorzy A.. to trzej górnicy z żonami. Razem 6osob. Wersja żywieniowa (o czym dowiedzą się dopiero na miejscu)nie obejmuje śniadań(jak wspomniałam wcześniej A.. śpi w zamkniętej kuchni do 12 tej).Jednak dostępnajest woda.(kranowka w toalecie)...

A... na obiad najczęściej kupował ryby w ilości 1 kg na 9 osób. Panowie chodzili więc głodni . Oproznial butelki znajdujące się w lodówce.Zjadal zakupione przez nich owoce.W tych to okolicznościach przyrody doszło do bijatyki i lokatorzy wynieśli się do Margo...

RE: Moj Achtopol 2015 - ventosa - 25-08-2015

A właśnie miałem pytać, czy ci górnicy w końcu mu nie wtłukli Smile

RE: Moj Achtopol 2015 - kasa - 25-08-2015

...czekam na dalszą historię... [Obrazek: popcorn.gif]

Trzeba przyznać, że rzeczony A. tupet ma, ja bym już dawno nie wytrzymał i na początek puścił kilka dynamizatorów werbalnych 

RE: Moj Achtopol 2015 - kalachol - 25-08-2015

Tupet tupetem, ale jak taki A. musi z siebie być dumny.

Pozostawiamy teraz A.. Primorsko czeka. Wracamy po dniu na plaży spędzonym z naszym najlepszym kumplem. Doprowadzamy się do porządku. Przeganiamy jeszcze psa,żeby nie czuł się pominięty. Zajezdzamy po Krystynę i startujemy do Primorska. Po drodze mija nas samochód na śląskiej rejestracji. Samochód pozdrawia nas przyjaźnie światłami. Jak okazuje się na miejscu to nasz moderator(Marku pozdrawiamy całą Rodzinkę).Szukamy miejsca parkingowego i gonimy na spotkanie. Nie możemy się spoznic. Mamy przecież umowiona schadzke przed kamerka z całym forum.....