![]() |
|
Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Tematy inne (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Hyde Park (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. (/showthread.php?tid=310) |
RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - peter - 29.06.2016 ogród u mnie ładniejszy, mam nawet żółtą trawę RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Marek i Buddy - 29.06.2016 (29.06.2016 09:18:09)peter napisał(a): ogród u mnie ładniejszy, mam nawet żółtą trawę No to my wiemy, ale wszystkich nie zapraszasz
RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Marszer - 29.06.2016 Byłem w ogrodach Kapiasa w tamtym roku. Coś niesamowitego. Na mnie zrobiły ogromne wrażenie. Jest co podziwiać. Reklamę facet ma nieziemską. I widziałem, że dalej to rozbudowuje. Tylko byliśmy tam w samo południe w ogromnym skwarze. Ławeczka w tunelu uratowała nas, a potem naturalna altanka z brzóz. Kto był ten wie o czym mówię. Polecam te ogrody. Zwiedzanie to 1 do 2 godzin. No i fajna knajpka tam jest - lody, kawka, itp. RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Bulgarius - 29.06.2016 Tak blisko mnie a nigdy o nich nie słyszałem. Ile kosztuje wstęp bo nie widzę na ich stronie cennika. RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - wolffer - 29.06.2016 no i ładne rodzinne zdjęcie z lustrem RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Marszer - 29.06.2016 (29.06.2016 10:18:40)Bulgarius napisał(a): Tak blisko mnie a nigdy o nich nie słyszałem. Właśnie chodzi o to, że wstęp jest za free. To jest reklamówka tego czym właściciel handluje. Obok jest cały magazyn roślin do kupienia, a ogród jest jego reklamówką. Bardzo drogą reklamówką. To musi być pasjonat, bo kasa jaką włożył w te ogrody jest ogromna. RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Bulgarius - 30.06.2016 To faktycznie droga reklamówka. RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Marek i Buddy - 30.06.2016 Pokażę Wam teraz fajną miejscówkę na weekend. My z Iwoną świętowaliśmy tam jedną z naszych rocznic ślubu. Wieś ta to Detenice w Czechach. RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - Marek i Buddy - 09.07.2016 Jeżeli w drodze do Bułgarii zatrzymacie sie w Cluj Napoka, koniecznie pokręćcie się po uliczkach wokół głównego placu. Może traficie na tą knajpkę. Przytulna i fajne miejscowe żarełku ![]() ![]() ![]()
RE: Pocztówka z fajnego miejsca. Niekoniecznie z Bułgarii, koniecznie ze zdjęciem. - peter - 10.07.2016 nie najlepszej jakości, ale pokazuje idealnie porządek architektoniczny w Tokio
|