![]() |
|
Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie (/showthread.php?tid=682) |
RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - orlinezze - 09.05.2016 (09.05.2016 16:12:53)gregorex napisał(a):(09.05.2016 16:05:30)orlinezze napisał(a): Ja nie wiem dlaczego wszyscy jedziecie przez Rumunie? Przez Serbie cały czas jest autostrada z Polski aż po Burgas a korki na granicę sa praktycznie tylko w sierpniu jak turki jadą . Jak ja jade do Polsk,i to raz na 10 przejazdów tylko jade przez Rumunie aby zobaczyć jak to jest, i znowu wracam na właściwą trasę Ja też lubię i mogę, ale nie o to chodzi
RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - dżek - 09.05.2016 Orlinku, ja wolę te klimaty i widoki choć nie muszę tędy jechać. Ale lubię. kilkaset kilometrów przez pola kukurydzy mają swój urok ale jak zawsze uważam - każdy jedzie tak jak chce. Przez Serbię jechałem raz i na razie nie planuję. Przez Rumunię w 2015 podróż dała mi po "cohones" ale w tym roku też jadę przez tzw. romków. I podróż wydłuży mi się przez kilka dni. Natomiast dla tych co planują jazdę na jeden strzał to Serbia jest naprawdę kusząca. Płasko, w miarę dobre drogi. Natomiast dla tych co wiozą alko, szczególnie bez banderoli to tylko Romania. Romania
RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - wojtekpl - 09.05.2016 (09.05.2016 16:05:30)orlinezze napisał(a): Ja nie wiem dlaczego wszyscy jedziecie przez Rumunie? Przez Serbie cały czas jest autostrada z Polski aż po Burgas a korki na granicę sa praktycznie tylko w sierpniu jak turki jadą . Jak ja jade do Polsk,i to raz na 10 przejazdów tylko jade przez Rumunie aby zobaczyć jak to jest, i znowu wracam na właściwą trasę Lubię? Ciekawiej jest? A resztę Ci dżek wyjaśnił
RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - teresa - 10.05.2016 Rumunia jest piękna,swojska. Jedzonko mniam. Może dodatkowo na koniec maja znowu uda się nam wyskoczyć... RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - anes17 - 16.05.2016 Czy wiecie cos na temat mostu w Ruse?Jak remont?? RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - gregorex - 16.05.2016 (16.05.2016 13:04:56)anes17 napisał(a): Czy wiecie cos na temat mostu w Ruse?Jak remont?? pisałem już wcześniej drobne prace jeszcze trwają i z tego co wywnioskowałem chyba położą jeszcze jedną warstwę asfaltu więcej prac jest na drodze dojazdowej do mostu głównie w stronę Rumunii sądzę że do wakacji skończą RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - kris68 - 31.05.2016 Za Barwinkiem jedna mijanka. Słowacy kładą nowy asfalt więc stan drogi corac lepszy. Poczatek Velka Domasa słaba nawierzchnia potem coraz lepiej. Obwodnica Vranov nad Toplu bez zmian. Objazd Trebishov w większości nowa nawierzchnia. Węgry od Sator... do Tokayu spoko potem do Nyiregyhazy słabo. Potem coraz lepiej aż do Debreczyna ja jechałem starą trasą przez centrum tam zmieniają nawierzchnię RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - dżek - 31.05.2016 (31.05.2016 10:53:14)kris68 napisał(a): Za Barwinkiem jedna mijanka. To info to z kiedy? RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - bateniki - 31.05.2016 (31.05.2016 10:53:14)kris68 napisał(a): Za Barwinkiem jedna mijanka. spoko za tydzien tak dokladnie pojade ! Chyba że sie trafi pasażer ze Śląska, to walime na SRB
RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - teresa - 31.05.2016 Mijanka jest za sklepem w Krajnej Poliamid . Jechałam w piątek . Słowacy klna ,że 15 km. robią w ponad Pol godziny. Ja odbilam przy monopolowym na Stropkow i już więcej nie byli żadnych przestojow |