![]() |
|
Bulgaricus chodzi/spaceruje - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Tematy inne (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Hyde Park (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Bulgaricus chodzi/spaceruje (/showthread.php?tid=1128) |
Bulgaricus chodzi/spaceruje - lisek - 03.03.2019 ![]() ![]() ![]() Ogrody zamknięte ![]() ![]() ![]() Stadion pierwszoligowej Puszczy ![]()
Bulgaricus chodzi/spaceruje - lisek - 03.03.2019 Budynek Małopolskiego Centrum Dźwięk i Słowa. [emoji3] ![]() Kilka kilometrów dalej Staniatki . * budynek straży pożarnej ![]() * Opactwo Benedyktynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bulgaricus chodzi/spaceruje - lisek - 03.03.2019 Jeszcze fotka z kaczkami . ![]() I ... ![]()
RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 03.03.2019 lisek fantastyczna wyprawa, super spacer, rewelacyjne zdjecia. Bardzo podobaja mi sie pomoniki: Dama z lasiczka, Stanczk, Krol Kazimierz, a jak dojdziesz do pomnika odwaznej Justuynki to zrob zdjecie(tez godny uwagi). Zamek w Niepolomicach piekny, zadbany Bulgaricus chodzi/spaceruje - lisek - 03.03.2019 Cmentarz ... ![]() ![]() (03.03.2019 14:10:48)egon napisał(a): lisek fantastyczna wyprawa, super spacer, rewelacyjne zdjecia. Bardzo podobaja mi sie pomoniki: Dama z lasiczka, Stanczk, Krol Kazimierz, a jak dojdziesz do pomnika odwaznej Justuynki to zrob zdjecie(tez godny uwagi). Zamek w Niepolomicach piekny, zadbany Jest fotka , ale lekko zakamuflowana . Popatrz dokładnie .Dzięki . Bulgaricus chodzi/spaceruje - lisek - 03.03.2019 Na powrocie Campus Misericordiae . ![]() ![]() Kąpielisko na Brzegach . [emoji1663]
RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - lisek - 03.03.2019 Muszę się przyznać do tego , że dzisiejszy dzień a tak naprawdę poranek miałem nieco zwariowany . Przed 9:00 byłem w Niepołomicach w/g planu . A tu telefon i szybki powrót do Nowej Huty . Po ogarnięciu tematu domowego , szybkie pytanie co teraz ? Czasu niestety coraz mniej , ale obiecałem ... Jeszcze raz na Niepołomice .Dlatego trochę na wariackich papierach , ale udało się . ps. Egon , odnalazłaś "swoją" dziewczynę na zdjęciu ? RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - dżek - 03.03.2019 Tam po puszczy to by chyba nieźle pobiegał! Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 03.03.2019 Lisek jeszcze nie, teraz mysze skupić się na kavarmie. Później idziemy na spacer. Wejdę na internet to poszukać i dam odpowiedź gdzie jest zakamyflowana. Niepolomuce piękne. Trochę poczytalam na internecie- zawsze się człek czegoś ciekawego dowie. Wyprawa i spacer rewelka- dobrze ze się udało pojechać i pochodzić pozdro Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 03.03.2019 (03.03.2019 14:59:26)lisek napisał(a): Muszę się przyznać do tego , że dzisiejszy dzień a tak naprawdę poranek miałem nieco zwariowany . Lisku punkt mi sie nalezy odnalazlam pomnik odwaznej Justyny. Post 170 -zdjecie nr 13. Na owym zdjeciu jest piekny pomnik 3 zurawi i miedzy dwoma zurawiami widac Justyne. Moj tata kupowal kiedys Przekroj zawsze szukalam i wykreslalam szczegoly na dwoch obrazkach. Wykonane przez Ciebie zdjecie - to bardzo dobry kamuflaz. Wielkie brawa dla Ciebie
|