![]() |
|
Bulgaricus chodzi/spaceruje - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Tematy inne (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Hyde Park (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Bulgaricus chodzi/spaceruje (/showthread.php?tid=1128) |
Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 20.04.2019 Dzisiaj tylko tyle - 4653 kroki czyli 3.3 km Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 21.04.2019 Świątecznie 8194 kroki czyli 5.38 km Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 23.04.2019 14046 kroków czyli 10.43 km Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - dżek - 23.04.2019 Edyta, rozkręcacie się! Brawo! RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 23.04.2019 (23.04.2019 19:32:50)dżek napisał(a): Edyta, rozkręcacie się! Brawo!Jacek podziwiamy Ciebie i inne osoby biegajace , ale bieganie nie jest dla nas. Podziwiamy tez Beate, skad ona ma w sobie tyle sily, ze po pracy chodzi na rozne zajecia sportowe . Gospodarujemy czasem przed praca lub po pracy, zeby troche pochodzic. Pogoda sprzyja. Od jutra musimy sie skupic na pracy, ale jak sie nadazy okazja to bedziemy dalej chodzic
RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - myszabe - 23.04.2019 Ja po dzisiejszym stresodniu i po wybyczonych świętach w zumbie znalazłam ukojenie nerw Każdy sposób dobry na rozładowanie
Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 24.04.2019 Beata jesteś WIELKA[emoji3] Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - arabela79 - 28.04.2019 Majówki czas zacząć! My dziś Zamek Świny koło Bolkowa oraz mało rozreklamowane Domy Tkackie w Chełmsku Śląskim. Zaczynam od ruin zamku na Dolnym Śląsku. ![]() ![]() Nie za wiele się w środku zachowało. ![]() ![]() ![]() Kwiaty, które ponoć rosną w skałach od czasów B. Chrobrego ![]() ![]() ![]() Zielono wreszcie. Bulgaricus chodzi/spaceruje - egon - 28.04.2019 Arabela pieknie wyglądają ruiny zamku Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka RE: Bulgaricus chodzi/spaceruje - arabela79 - 30.04.2019 Domy Tkackie w Chełmsku Śląskim. Niedaleko od Kamiennej Góry, za Krzeszowem znajduje się szereg starych chat. Szkoda, że tak mało rozreklamowane, bo atmosfera ludzi, którzy to prowadzą, jest niesamowita. ![]() ![]() Polecam wejść do Pani, która przy pracy z lnem naprawdę z pasją i ogromną wiedzą opowiada o cysterskiej przeszłości, ich rozwiązaniach z przyrodą i lokalnych lnianych produktach, które można kupić za niewielkie pieniądze. ![]() ![]() Parę chat dalej jest Sudecka Lniana Chata Chełmsko (maja swoją FB). ![]() Prowadzona przez wesołego Pana urokliwa kawiarenka, również ze sklepikiem. Powinien każdy zjeść pyszne ciasto Bomba Jego żony, zobaczyć krokodyla z piwnicy i magiczne źródełko z tyłu ogrodu. ![]() Wracając górą, jak na Łączną (przy okazji jest w wiosce małe Zoo lub dojść 5 km do granicy czeskiej), można odrazu zatrzymać się przy drodze na punkt widokowy Karkonoszy i Rudaw Janowickich.
|