![]() |
|
Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) (/showthread.php?tid=1300) |
RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - dżek - 19.05.2020 To katorga a nie wakacje! RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - myszabe - 19.05.2020 Dżeku... proszę.... to jedyne co mi zostało ![]() Przecież najwięcej jest w artykule obostrzeń sanitarnych, które dotyczą hotelu i służb sprzątających. Czystość zawsze na korzyść klienta. A to co do tej pory było najgorsze w all inclusive czyli tłumy, zostaną ograniczone do połowy. Moim zdaniem brzmi to optymistycznie...i hejtu mi tu proszę nie wylewać, bo to jedyna nadzieja jaka nam pozostała
RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - wolffer - 19.05.2020 ... a ja może wykorzystam sytuację i odwiedzę z namiotem "moją" wysepkę na jeziorze k/Malaty (obecnie na Litwie) , albo "moje" Dedinky w Słowckim Raju , albo ostatnio "mój" Miszkolc ![]() albo wszystko to razem ...bezstresowo, a namiot po wyspie schowam RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - Wawo - 19.05.2020 Wg mnie to całkiem spoko opcja. Będzie mniej samowolki podczas posiłków. RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - mahum - 23.05.2020 Co jest ciekawego w Miszkolcu? RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - wolffer - 23.05.2020 co ciekawego, to zależy od każdego z nas. Poza basenami (w tym z niewielką jaskinią), parkiem, zamkiem, dzielnicą Lillafured, lasami bukowymi, deptakiem z ogródkami m.in. piwnymi w centrum, to dla mnie atmosfera normalnego miasta, ludzie których poznałem, jakieś tam wspomnienia. Każda inna osoba może to odbierać inaczej i niczego tu nie znaleźć, ja akurat znalazłem. Co do tematu COVID i wakacji, to pierwotny plan się sypie. Najpierw odwołany lot Ryanair Miśki z Mamą 30 czerwca do Salonik, a teraz 27 czerwca mój koncert w Nitra (było po drodze). Początek trasy, czyli Słowacja, podróż pozautostradowa przez Serbię i wizyta w Grecji odpadły. Ciekawe co z zaplanowaną na 6 lipca wizytą w Bułgarii, a potem wspomnianym Miszkolcu ? Ale raxczej trzeba szykować nowy plan, o którym wspominałem. RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - bateniki - 24.05.2020 Naj-lepszy plan- brak planów
RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - wolffer - 24.05.2020 Bateniki, moje plany, to są takie plany, które maja tylko główne kierunki wytyczone i nawet czasami zarezerwowane. Teraz tez jest plan, a to taki, żeby gdzieś wyskoczyć, tj. albo załapać się na resztki starego planu plus coś tam coś tam, albo stworzyć nowy plan, czyli zabrać się samochodem, na wszelki wypadek namiot plus akcesoria i przed siebie lub czasami też w bok
RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - ventosa - 24.05.2020 Ja wiem, że telewizja kłamie- ale dzisiaj mówili, że Bułgaria szykuje się na otwarcie na turystów od 1 lipca. RE: Wakacje 2020 a pandemia koronawirusa (COVID-19) - kris68 - 24.05.2020 I tego się trzymajmy Sozopol 2 lipiec
|