![]() |
|
Plaża w Nessebar - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Plaże i Morze Czarne. Plażowanie, nurkowanie, żeglarstwo. (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Plaża w Nessebar (/showthread.php?tid=691) |
RE: Plaża w Nessebar - peter - 14.05.2016 nie no Panowie, nie ma nic piękniejszego jak kąpiel w morzu tak przed 7, jak jeszcze misiowi wali z pyska rakiją pusto, chłodno, na golasa - żyć nie umierać, od razu na śniadanie lukanka, ser,pomidor, cebula, oliwki i Zagorka misiowe all inclusive RE: Plaża w Nessebar - dżek - 14.05.2016 Caca na plaży zapijana Zagorką też fajnie brzmi. Nad Bałtykiem tych klimatów brakuje. A do obiadku 100 m od plaży kieliszeczek zimnej rakiji. OMG! RE: Plaża w Nessebar - wolffer - 14.05.2016 Hary, browarek to jednak u mnie nie z rana, tylko tak bardziej na koniec dnia, takie przyzwyczajenie. A poza tym do wstawania rano na wakacje żadna plaża mnie nie zmusi, no chyba, że jakaś ciekawa wyprawa ![]() Na plaży też raczej nie, bo Malutka coraz częściej na głęboką wodę chce iść, a przed 7, to może być 23, ale to raczej nad jeziorkami RE: Plaża w Nessebar - Hary66 - 14.05.2016 Wolffer, to trochę poza tematem, ale tylko 1 zdanie. Miałem to samo z moją córką. Szła do wody jak letnia burza i jak letnia burza kończyła w wodzie po pas. Więc zapisaliśmy ją na kurs nauki pływania. Tata uczy, ale tata jest miętki. Pan instruktor nie jest miętki. Moja Kaśka teraz popyla w wodzie jak mały messerszmit. Nauczyła się też szacunku dla wody i wie, na co może sobie pozwolić. A ja myślałem że dobrze pływam! Zabrałem je na rejs do Chorwacji. Warto było zobaczyć córkę nurkującą w kryształowo czystej wodzie bez strachu o nią! RE: Plaża w Nessebar - czes1 - 05.06.2016 Wakacje tuż,tuż a u mnie dylemat gdzie jechać i mase pytań. Proszę o info czy na plaży w pobliżu tego apart Nesebar New Town Apartment N 43º 20.089, E 28º 17.104 t.j granica S.B- Neseber zanajdę kawałek plaży gdzie bez problemu można rozłożyć własny ręcznik przy samej wodzie,czy tylko same płatne parawole. dzięki za info RE: Plaża w Nessebar - bateniki - 05.06.2016 wszystkie plaży na koncesija obowiązkowo mają 50% placu dla takich jak ty ))A czemu chcesz przy samej wodzie? Tam jest naj-zle, caly ruch pieszy sie odbywa na granicy wody i piachu ))Też będa korzystal z tego plażu, od 23 do 28. 06. RE: Plaża w Nessebar - jozefTarnów - 05.06.2016 (05.06.2016 13:17:42)czes1 napisał(a): Wakacje tuż,tuż a u mnie dylemat gdzie jechać i mase pytań.Witam ja mam wykupiony hotel na przeciwko New Town Apartament w Festa Panorama więc interesuje mnie ta sama plaża co Ciebie i też bezpłatna bo zamierzam się rozłożyć ze swoim leżakiem itp z tego co mi forumowicze pisali powinniśmy znaleźć jakieś wolne miejsce może trzeba będzie się przejść z 200-300m plażą ale coś myślę znajdziemy. Ale mnie zainteresował opis Twojego Apartamentu dotyczący parkingu: pisze że parking publiczny bezpłatny dostępny nie potrzeba wcześniejszej rezerwacji? tak myślę może i ja skorzystam z tego parkingu skoro jest publiczny? Ps. a w jakim terminie jedziesz? Bezpłatnie! Bezpłatny Parking publiczny jest dostępny na miejscu (nie jest konieczna rezerwacja). RE: Plaża w Nessebar - czes1 - 05.06.2016 Ja mam taką wstępną rezerwacje (dzisiejszą) od 25.07 wyjazd z Rzeszowa 24.07. Ale jeszcze walcze z myślami a małżonka walczy razy 2 Poprostu lubię jak najbliżej wody. Jeżeli będziesz końcem cerwca to proszę daj info jaka jest sytuacja RE: Plaża w Nessebar - bateniki - 05.06.2016 Jeżeli tak, to czego wybierasz kurort gdzie są 500 000 ludzy w sezonie? Jest mnóstwo kameralnych plaż, ba nawet są takie bez koncesja ![]() p.s.100% będzie relacja- o plaży i parkingach
|