![]() |
|
Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska (/showthread.php?tid=32) |
RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - KROPEK - 18.11.2016 Peter a z z ciekawości ile zapłaciłeś za te bilety ? My po raz pierwszy w 08.2017 wyjazd do BG , lot już kupiony w Tui (11-25.08) - 4x589zł = 2.356 zł plus ubezpieczenie od rezygnacji na wszelki wypadek a wszystko dzięki myszabe
RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - peter - 19.11.2016 za bilety 2,2 tyś Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Bulgarius - 20.11.2016 Czyli około 1350 zł do przodu. RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - peter - 20.11.2016 nie no do przodu całe 800 ojro, bilety wykorzystane tylko spóźnienie było 5 godzin RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Bulgarius - 20.11.2016 Ale chodziło mi o 1350 zł ponad cenę biletów. Zapłaciły się bilety i jeszcze zostało ponad 1300 zł. Czysty zysk tak można latać . Za darmo i jeszcze ci za to płacą
RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - myszabe - 20.11.2016 Bardzo dobrze peter. Będziesz nam w razie czego pomagał w sprawie odszkodowań. Brawo Ty ![]() kropek - tylko peter kupował bilety bezpośrednio w small planet, a Wy kupiliście od biura podróży. W razie opóźnień to biuro podróży odpowiada przed Wami, a nie przewoźnik... Pewnie dlatego TUI zabezpiecza się od takich opóźnień, zastrzegając zmianę godziny wylotu na 24 godziny przed lotem. Small planet buduje sobie od nowa klientów po tegorocznych wpadkach. Aha... i witaj na pokładzie
RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - KROPEK - 20.11.2016 myszabe ja z ciekawości dopytuję, mam nadzieję, że nam się nie trafi jednak, wolę jak wszystko idzie zgodnie z planem - wylot z Pl jest właśnie ze Small Planet. Tui się zabezpiecza ale w dniu wylotu wszystko może się zdarzyć niestety... Trzymajmy się tego, że Small Planet ogłosiło plan naprawczy dla tej sytuacji i wszystko pójdzie gładko ![]() i dzięki za powitanie
RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - peter - 20.11.2016 Generalnie po takiej liczbie odszkodowań powinni zmyć się z rynku, ale może faktycznie chcą iść do przodu. Ja zaryzykowalem i kupiłem bilety od nich na lipiec , tym razem z Lublina czy raczej Świdnika więc na lotnisko mam 15 minut, w razie czego wracam do domu i spokojnie czekam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - myszabe - 20.11.2016 peter za taką cenę to wcale się nie dziwię...też bym tak zrobiła. Może szkoda że nie latają z Modlina, to może też cena byłaby niższa niż z Okęcia. RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - egon - 29.11.2016 Tanie loty do Bulgarii (z Berlina do Sofii). Za przelot liniami Ryanair zaplacicie tylko 88 zl w obie strony. Termin 16-31.01.2017r( dobry czas na narty i zimowe ferie)
|