![]() |
|
Na bułgarskim szlaku jacky @ maryla od lat ! - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Relacje z pobytu i podróży (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Na bułgarskim szlaku jacky @ maryla od lat ! (/showthread.php?tid=43) |
RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - jacky6 - 25.03.2016 (20.03.2016 10:21:50)Wawo napisał(a): Niedziela palmowa czyly?! ![]() Z moherowymi życzeniami spieszę ... RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - jacky6 - 31.03.2016 informacje znad Morza Czarnego ... pytanie - czy owe kontrole na serio czy to żart prima aprilis ? tudzież jak to będzie latem ... RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - jacky6 - 01.04.2016 ![]() widok z netowej kamerki z plaży w Łozeńcu sprzed chwili... od przedwczoraj jacyś goście kręcili się koło plażowej kafejki wybudowanej tam niezbyt legalnie dobrych ileś tam lat wstecz... teraz została rozebrana - jako nie mająca zgodności z przepisami sanitarnymi.. czyli widać pełne dążenie do czystości plaży... zajrzę tam kontrolnie na początku sezonu ... RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - jacky6 - 10.04.2016 polowanie ale nie na muchy czyli do czego zmierza świat ... RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - wkrak - 24.04.2016 Jakie w końcu są plany dojazdowe do BLG? Bo jesteśmy ciekawi. RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - dżek - 24.04.2016 (24.04.2016 19:17:49)wkrak napisał(a): Jakie w końcu są plany dojazdowe do BLG? Bo jesteśmy ciekawi. Jacky się szwenda po Italii...na razie chyba nie wchodzi na forum... RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - jacky6 - 24.04.2016 (24.04.2016 20:14:39)dżek napisał(a): Jacky się szwenda po Italii...na razie chyba nie wchodzi na forum... Wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy z pielgrzymki. Napięty program, super pogoda, multum przeżyć i wrażeń. Jeszcze bolą mnie nożyska - jakieś zakwasy się wzięły. A tu dzisiaj w necie znajduję info, iż w BG dopiero co świętowano Łazarowdien. Trochę o tym znalazłem w necie... Ale o tym za chwilę, bo multum zaległej poczty... RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - Tosho - 24.04.2016 Lazarowden był wczoraj, dziś Cwetnica czyli Niedziela Palmowa RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - jacky6 - 24.04.2016 (24.04.2016 21:12:07)Tosho napisał(a): Lazarowden był wczoraj, dziś Cwetnica czyli Niedziela Palmowa Dzięki Tosho - chciałem o tym napisać ale lapek mi się co chwila wiesza... a w międzyczasie pozdrowienia z naszego udziału w środowej audiencji ( na godzinę przed ) ... ![]() na placu Św. Piotra... najbliższy tydzień ma nas uziemić w chałupie - bo zimno - więc trochę nadrobię zaległości po 9 dniach pielgrzymowania ... RE: Czernomorec, Obzor czy Łozeniec by jacky & maryla ...... - jacky6 - 24.04.2016 (24.04.2016 19:17:49)wkrak napisał(a): Jakie w końcu są plany dojazdowe do BLG? Bo jesteśmy ciekawi. Plany i to takie wielowariantowe cały czas się tworzą. Z jednej strony do zaliczenia przewiduję wielokroć odkładane punkty jak choćby Delta Dunaju czy Horezu, z drugiej zaś strony - całkiem nowe obiekty. Mając dużą - wręcz totalną - swobodę czasową - nie muszę się nigdzie spieszyć ... Właściwie to jedynym ogranicznikiem pozostają warunki pogodowe - bo drugi ogranicznik zwany SQS - może da się oszukać. Wszystko w swoim czasie ... Póki co - mam do obrobienia i opublikowania na rozmaitych portalach oraz forach - prawie 3.000 fotek z Italii... A mam zwyczaj pod koniec każdego dnia weryfikować nowe zasoby i wyrzuć w kosmos nieudaczników... Zatem proszę o cierpliwość ... Nadal podtrzymuję datę wyjazdu po 15 maja ... |