Forum Bulgaricus
Szabla i okolice / Шабла - Wersja do druku

+- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum)
+-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Bułgaria mniej znana (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Wątek: Szabla i okolice / Шабла (/showthread.php?tid=542)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Шабла-Szabla i okolice - arka - 16.11.2015

[Obrazek: 2uITBcR.jpg]

[Obrazek: GbpJGHi.jpg]

A teraz to może bym ja pokazał wnętrze domku .... Może kogoś to zainteresuje????!!!!

[Obrazek: 5vNlcIB.jpg]

[Obrazek: 4H35dyW.jpg]

"Skarby od narzeczonej z morza"  Big Grin  Big Grin  Big Grin

[Obrazek: mJqf9oY.jpg]

Prosto wyrko ))))

[Obrazek: M7PnKBl.jpg]

[Obrazek: 2GEDvAy.jpg]

[Obrazek: GvrvsUX.jpg]

Tak sobie myślę,że jak na dzisiaj to chyba starczy przynudzania z mojej strony?!

Jutro pokażę okolicę poza tym campingiem! Myślę,że tam plaża to chyba jest jedna z piękniejszych i z tych bardzo dzikich! Co tam kłapać jęzoro-klawą! Może jutro lub pojutrze sami drodzy Zaglądający Tu temu się przekonacie?! Albooooo i nie! Mi się nawet podobało! Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

RE: Шабла-Szabla i okolice - aekzal - 16.11.2015

Warunki rewelacyjne. Mowę odbiera.
Przynajmniej na głowę nie pada.
No i najważniejsze plaża.
Pisz wklejaj ciesz moje oczy i serce widokami.
Przynajmniej ciśnienie nie skacze jak w co niektórych zakładkach.

RE: Шабла-Szabla i okolice - arka - 17.11.2015

(16.11.2015 23:16:32)aekzal napisał(a): Warunki rewelacyjne. Mowę odbiera.
Przynajmniej na głowę nie pada.
No i najważniejsze plaża.
Pisz wklejaj ciesz moje oczy  i serce widokami.
Przynajmniej ciśnienie nie skacze jak w co niektórych zakładkach.

Arek no cóż! Ja przyzwyczajony do wszelkich takiego typu warunków! Ale na tym campingu było słychać szum morza bardzo wyrażnie!/150m do plaży/ Sound dla prawdziwych koneserów dżwięku ciszy! Jutro lub po .... załaduję nową dawkę relacji okraszonych jakimiś tam byle tam mymi jpg-ami ..... Mam nadzieję Arku ,że Tobie się spodobają?! No może nie tylko Tobie?!

RE: Шабла-Szabla i okolice - Bulgarius - 17.11.2015

No będąc w Szabli znalazłem równie pokaźną ilość muszelek. Nigdzie indziej w Bułgarii nie znalazłem tak fajnych i dużych domków od ślimaków. Niestety wszystkie musiałem wyrzucić - nie dało się usunąć zapachu zdechłych mięczaków Smile.

RE: Шабла-Szabla i okolice - dżek - 17.11.2015

Jak na razie jedyna trwająca relacja. Mam nadzieję, że byłeś tam z synem przynajmniej z miesiąc i zdjęć masz tyle aby relacja trwała w nieskończoność.

Brawo!!!

A warunki na kempingu - superaśne, skolopendry nie było więc dało radę...

(17.11.2015 08:50:06)dżek napisał(a): Jak na razie jedyna trwająca relacja. Mam nadzieję, że byłeś tam z synem przynajmniej z miesiąc i zdjęć masz tyle aby relacja trwała w nieskończoność.

Brawo!!!

A warunki na kempingu - superaśne, skolopendry nie było więc dało radę...

Dżeku! No ja aż tak długo nie byłem! Ale no dobra ..... Mam stamtąd tyle fociszczy,że da się to zrobić Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Jutro zacznę dalej ciągnąć swoją relację,dziś mi do tyry trzeba jeszcze Sad Sad Sad Sad

SSSSSoooryyyy za offff TOP!

[Obrazek: XyDopVn.jpg]

RE: Шабла-Szabla i okolice - frytowski - 17.11.2015

Jesu...
Arka! Hajtasz się!

Gratulację! Smile