![]() |
|
Tym razem Burgas jest i Rawda - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Relacje z pobytu i podróży (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Tym razem Burgas jest i Rawda (/showthread.php?tid=1205) |
RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 19.07.2019 Dzisiaj błotka i plaża. Po obiadku deptak. Ciekawostka basen w kompleksie czynny od 9.00 do 17.30. Ochrona pilnuje. Tym razem Burgas jest i Rawda - orlinezze - 19.07.2019 Kolego, chódzisz już tydzień po moim mieście i nie zszwonisz nawet, żeby piwa się napić. Nie wstyd ci? Изпратено от моят DUB-AL20 с помощта на Tapatalk RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 19.07.2019 Orlinku nie mam namiaru. Chętnie się spotkam chociażby i dzisiaj. Codziennie jesteśmy na deptaku. Dzisiaj idziemy z żoną a raczej jedziemy oglądać park i molo jak wygląda nocą. Potem wracamy piechotą prawie trzy kilosy. Dzisiaj już w nogach ponad 10km. Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 19.07.2019 Deptak widziany dzisiaj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka La Veranda. Jagnięcina w sosie szpinakiem z kluseczkami, kurczak z warzywami, pizza capricciosa i browarek z nalewaka. Wszystko wyśmienite. ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 19.07.2019 Wieczorny spacer poprzedzony został spotkaniem z Orlinem. Serdeczne dzięki kolego za pokazanie innej części Burgas, której pewnie nie zobaczylibyśmy. Nocne fotki częściowo nie najlepsze ale są. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Rozkład autobusów z dworca jug. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - myszabe - 20.07.2019 Arek wrzuć fotki z rozkładami jazdy do wątku Transport miejscowy - tam będzie zawsze łatwo do nich dotrzeć. Fajnie że spotkaliście się z Orlinem. A Andziny już w Rwandzie, czy tez w Burgas z Wami? RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 20.07.2019 Andzin w Rawdzie. Oni mieli jazdę z kwaterą z booking. To przedstawię jak się spotkamy lub zdzwonimy. Wkleję rozkład. Polecam mapki dla odwiedzających Burgas z zaznaczonymi atrakcjami i na drugiej stronie transportem. Dostępne na deptaku w punkcie informacji turystycznej. RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 20.07.2019 Dzisiaj znowu błotka. Potem obiad w La Veranda. Po obiadku 15 do galerii i delikatne zakupy w Kauflandzie. W galerii zamknięty Carrefour. Potem spacerkiem do kwatery. Wieczorkiem do parku. Szybko mija pobyt. Błotka ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Restauracja znowu żeberka bo są wspaniałe, młody spagetti bolonieze, żonka takie coś. ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Galeria ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - dżek - 20.07.2019 Na wyjeździe czas mija 2 razy szybciej niż w domu. Tym razem Burgas jest i Rawda - egon - 20.07.2019 Arek tylko nam nie odpłyn na tej łajbie[emoji3] Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |