![]() |
|
Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie (/showthread.php?tid=682) |
RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - wojak999 - 23.07.2022 245 kilometr drogi E81 w miejscowości Boita (przed Popas km 247) roboty drogowe polegające na wzmocnieniu pobocza drogi od strony rzeki. W piątek 22 lipca około 14.00 korek w kierunku do Sybin zwalnia przejazd około 70 minut (wahadło), mapy Google pokazują opóźnienie 7 minut. Prace mogą potrwać kilka tygodni. RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - igi123 - 24.07.2022 Mapy google jak pokazują na czerwono korek np. 14 minut to trzeba uciekać inną drogą bo z reguły stoi się wielokrotnie dłużej. W tym roku na Słowacji miałem 8 min. opóźnienia stałem prawie 40 RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - lubelak - 24.07.2022 W okolicy Boita trwa budowa zjazdu do nowego odcinka autostrady, więc to niestety trzeba wkalkulować w koszta w tym roku. W 2023 już ma być otwarta. RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - KAJ - 24.07.2022 Boita pewnie nie ma jak ominąć, skrócić? RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - lubelak - 25.07.2022 Niby można próbować ominąć wcześniejsze korkowanie, bo czasem na google widać, że to ma kilka km. Ale czy to coś daje, nie wiem. Mowa o objeździe drogą 106D, 106C i 105G RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - gawronik - 14.07.2023 Hej, Czy coś się dzieje na A1 pomiędzy Nowa Zagora, a Jambol? Gmina Nowa Zagora, Bułgaria do Avtomagistrala "Trakiya", 8634, Bułgaria – Mapy Google Wygląda, że jakieś roboty drogowe, utrudnienia itp. W GoogleMaps "świeci" się na bordowo ![]() Pozdrawiam, Maciej. RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Tosho - 14.07.2023 Jest zwężenie przy 270 km - zalecają objazd przez Stara Zagora - Sliwen RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - gawronik - 14.07.2023 (14.07.2023 15:32:54)Tosho napisał(a): Jest zwężenie przy 270 km - zalecają objazd przez Stara Zagora - Sliwen No tak - zamiast tak "z marszu" pytać, to trzeba mi było najpierw samemu poszukać ![]() Актуална пътна обстановка | Агенция "Пътна инфраструктура" (api.bg) Jakiś ciężki transport się rozkraczył, bo utrudnienia w obu kierunkach były (teraz zostały tylko w kierunku Burgas) między 249 a 270 km. Mój wyjazd za 2 tygodnie - martwiłem się więc, że jakiś remont na Trakija się zaczął. Pozdrawiam, Maciej. RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - igi123 - 14.07.2023 No właśnie dziś po południu navi zrzuciła z A1 prowadziła przez Stara Zagora i Sliven w stronę Burgas RE: Aktualne utrudnienia i remonty na trasie - Tosho - 27.07.2023 Witam, kilka aktualności : 1. Słowacja - trasa Chyżne- Sahy - bez winietki- na odcinku górskim - Trstena - B.Bystrzyca - 4 wahadła - ustawione na 8-10 min/rano szło/ 2. Węgry - M5 - w 3 miejscach zwężenia do jednego pasa / porządki na pasie zieleni pomiędzy kierunkami jazdy/; po zjeździe na lokalne /kierunek Tompa/ dużo sprzetu rolniczego oraz w 3 miejscach suszary. 3. Serbia - na odcinku Belgrad - Paracin - 3 miejsca z oznakowanymi Remontami/przy wiaduktach/ z redukcją predkości do 60km/h - ale prace za dnia/ ja śmignąłem wcześniej rano. |