![]() |
|
Tym razem Burgas jest i Rawda - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Relacje z pobytu i podróży (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Tym razem Burgas jest i Rawda (/showthread.php?tid=1205) |
RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - dżek - 22.07.2019 Rawda. To mi się podoba! RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - bateniki - 22.07.2019 Od ile sztuk ta niższa cena hurtowa? Tym razem Burgas jest i Rawda - TomekT - 22.07.2019 Nie pytałem. Może to cena dla firm Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 22.07.2019 Dobra cena. W Rawdzie jest wszędzie, najtaniej w sklepie przy hotelu Astra za 9.00 leva 0,7l Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 22.07.2019 Południową plaża i nasz basen. Otwarty nawet po 22.00. ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 23.07.2019 Wczorajszy dzień napięty. Pozostawiona kąpiel ostatniego dnia pobytu w Perla Burgas spaliła na panewce. Moje wielkie zdziwienie basen w poniedziałek nieczynny że względu na pracę porządkowe. Spakowani oddajemy klucze naszej super hostce Inna, wsiadamy do prywatnego taxi i przejazd do Rawdy. Po drodze rozmowy z kierowcą (rosjanka). Zostaliśmy dowiezieni pod wejście do naszego apartamentowca. Jedyne 40leva. No i jak to bywa schody zawsze się znajdą. Podany numer przez Svetłane na airbnb nie odpowiada. Dzwonię normalnie i przez whatsapa. Delikatna panika wdziera się w nasze szeregi po niedawnej historii Andzinów. Na szczęścis po około 20minutach kobietą z podwórka przy wejściu podchodzi do nas. Po krótkiej rozmowie okazuje się że to koleżanka Svetłany. Wprowadza nas do bloku i zawozi windą do naszej następnej tegorocznej bułgarskiej hostki. Powietrze zeszło Potem plaża i krótkie spotkanie z Andzinami i Rozą. Na dłuższe pogawędki przyjdzie czas dzisiaj wieczorem. Potem długi wieczór w apartamencie Svetłany z degustacją mastiki i rakiji oczywiście damasznej. Dzisiaj plaża południowa zaliczona. Niedługo idziemy do Lesso na sacz. Plaża południowa przed południem. Ludzi jak śledzi marynowanych w wiadrze. Jednak Burgas to cisza i spokój. ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 23.07.2019 Zapomniałbym o najważniejszym Nasz cały basen i oczywiście bulgaricusowy ręcznik. ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 23.07.2019 Sacz 900g mieszany 20lev zaliczony i kęski kurczaka 250g 6leva w płatkach kukurydzianych. Wszystko bardzo dobre. Lesso ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Tym razem Burgas jest i Rawda - egon - 23.07.2019 Arek sacz wygląda rewelacyjnie[emoji39] Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka RE: Tym razem Burgas jest i Rawda - aekzal - 23.07.2019 Smakował wyśmienicie. Nie daliśmy rady. Kelnerka resztę zapakowała. Lesso sprawdzone smacznie. |