![]() |
|
Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska (/showthread.php?tid=32) |
RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - igi123 - 28.06.2020 Życie, osobiście lubię dojazd własny bo daje mi pewną niezależność Poza tym zdaje się wygrali Ci co czekali do końca z rezerwacją noclegów, czyli najpierw bilety, potyem cuś się zawze znajdzie, może tak kiedyś pojadę ale w tym roku najpierw zarezerwowałem, zresztą jak zwykle, no i teraz nie będę kminił daty wylotu
RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - bateniki - 29.06.2020 Wycailem super wygodne polączenie dla dzieciaków: Rzeszów- Saloniki 200 zł w jednej, 300 zł w 2 strony ![]() Saloniki jest tylko na 200 km, a Burgas na 450 od Blagoevgrad. RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - TomekT - 03.07.2020 Mieliśmy jechać autem ale Lot ma promocję , dwie osoby bagaż 23kg + 8kg podręczny na osobę cena za dwie osoby 857zł , bilety kupione . Lepiej dwa dni dłużej w Sozo niż w drodze
Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - egon - 03.07.2020 Tomku my tez skorzystalismy z promocji Lotu. 200zl na osobe, bagaz podreczny 8 kg. Wczoraj wykupilismy. Wylot byl z Rzeszowa. Lot dzis sprawil poczestunek na pokladzie: buleczka drozdzowa z jablkiem; wafel Grzesiek lub paczuszka orzeszkow ziemnych do wyboru, butelka wody niegazowanej 500ml. Dodatkowo dzieci dostaly kolorowanke i kredki. W samolocie bylo okolo 45 osob lecacych. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - TomekT - 04.07.2020 Info z LOT Wytyczne dla pasażerów 1. W trosce o bezpieczeństwo pasażerów rekomendujemy odprawę online dostępną na 24 godziny przed podróżą. 2. Wstęp do terminala będzie możliwy jedynie dla osób posiadających ważną kartę pokładową, bilet lotniczy bądź potwierdzenie rezerwacji z widocznym numerem rezerwacji – dokumenty powinny zostać wydrukowane lub dostępne do okazania na urządzeniu mobilnym. 3. Wszystkich podróżujących prosimy o przybycie na lotnisko z odpowiednim zapasem czasowym w związku z wdrożonymi nowymi procedurami dotyczącymi bezpieczeństwa. 4. Prosimy o przybycie do wyznaczonego Gate'u nie później niż na 30 minut przed planowaną godziną odlotu. 5. Podczas całej podróży wymagane jest noszenie maseczki - zarówno na lotnisku, jak i na pokładzie samolotu. 6. Niezbędne jest zachowanie odpowiedniego dystansu w terminalu oraz na zewnątrz. RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - anes17 - 08.07.2020 Witam,mam takie pytanko,wykupiliśmy lot do Bułgarii ,jest tam zawarte ubezpieczenie podróżne z PZU (148zl za pobyt 8 dni),czy to wystarczy?Czy wykupić jeszcze jakaś polisę np Warta?To moja druga podróż samolotem do Bułgarii ,więc doświadczenia nie mam,wcześniej z biurem podróży. RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - grzechodg - 08.07.2020 Powinno wystarczyć. Przeczytaj OWU ( Ogólne Warunki Ubezpieczenia ). Porównaj z innymi ubezpieczycielami. RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - anes17 - 08.07.2020 Czy może mi ktoś polecić niedrogi parking na Chopina ??? Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - TomekT - 08.07.2020 Ja zrobiłem rezerwację jak na fotografii. 15 dni za 140zl promocje mają ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - anes17 - 08.07.2020 Super,zaraz sprawdzę,dzięki . |