Forum Bulgaricus
Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Wersja do druku

+- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum)
+-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska (/showthread.php?tid=32)

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - grzechodg - 13.07.2020

Co do korków w drodze do lotniska, panowie egon i Masodi powinniście uściślić, bo z mapki wynika, że na lotnisko jechaliście z południowych miejscowości.
Jadący z północnych miejscowości: SB, Św. Vlas, Ravda itd. nie będą przejeżdżać przez te ronda.

anes17, na Twojej trasie wytyczonej przez Google Maps nie widać obwodnicy Pomorie. Właśnie sprawdzam mapę i jej nie ma, a była ...
Wygląda jakby ruch leciał po staremu, przed uruchomieniem obwodnicy, czyli standardowo z korkami w okolicach Primorska.

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - teresa - 13.07.2020

Egon to nie Pan. To Pani Edyta

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - grzechodg - 13.07.2020

(13.07.2020 12:30:54)teresa napisał(a): Egon to nie Pan. To Pani Edyta

Przepraszam Panią Edytkę. Za późno na edycje.

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - egon - 13.07.2020

(13.07.2020 17:23:42)grzechodg napisał(a):
(13.07.2020 12:30:54)teresa napisał(a): Egon to nie Pan. To Pani Edyta

Przepraszam Panią Edytkę. Za późno na edycje.

Nic sie nie stalo. Egon jest tylko jeden[emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Bulgarius - 13.07.2020

Tak jak Prezes - też jest tylko jeden Smile

Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - egon - 13.07.2020

@grzechodg na Dworzec Jug przyjechalismy z Primorska. Na Dworcu Jug wsiadlismy do autobusu miejskiego nr 15 jadacego na lotnisko. I na tej trasie kawalek przed lotniskiem jest remont tak jak opisal @Masodi

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Masodi - 21.07.2020

Mam pytanie trochę z innej beczki...
W drugiej połowie sierpnia będę leciał do Sofii. Jedyne sensowne połączeniem dla trójmiasta jest LOT do Wawy i potem LOT do Sofii.
Ponieważ "mówi się" że samoloty LOT'u podczas pandemii często są odwoływane/przenoszone podzielcie się wiedzą jak może to wyglądać z lotami z Wawy do Sofii. Loty LOT'u do Sofii są w grafiku praktycznie codziennie. Wstępnie planuje wylot 20 sierpnia.

Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - TomekT - 22.07.2020

Przyleciałem Lotem. Wylot mam w tą niedzielę . Mogę dopiero jutro sprawdzić czy lot jest planowy, czyli trzy dni wcześniej. A na 100% dopiero w sobotę , Odprawa online jest dopiero możliwa 24h przed odlotem. Wiec czekamy , trochę to stresujące. Ale rozmawiałem z byłym pilotem poznanym na lotnisku że piloci muszą latać jeżeli pilot nie lata przez trzy miesiące przepada mu licencja która kosztuje kilkadziesiąt tysięcy dlatego lot puszcza samoloty nawet czasami puste z trzema pilotami żeby tylko oni nie potracili tych licencji.

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka

Lot z Warszawy 12-go . Samolot był prawie pełny. 85% podróżnych z bagażem podręcznym.

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - Burdi4 - 22.07.2020

Jeśli wracasz z Burgas, to nie ma możliwości odprawić się on-line.

RE: Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska - ew-cia - 22.07.2020

A dlaczego przy locie z Burgas nie można się odprawić on-line? Pytam tak z ciekawości, bo jutro lecę LOTem z Warny do Warszawy i nie mogę się odprawić. Jakieś dziwne komunikaty mam. Odprawię się na lotnisku, tylko dlaczego nieważne chce on-line.