![]() |
|
Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Relacje z pobytu i podróży (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie (/showthread.php?tid=1369) |
Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - Bulgarius - 03.06.2021 W tym roku planowałem spędzenie urlopu w Macedonii i Albanii z możliwym odwiedzeniem Kosova do którego czuję wielki sentyment. Ale do tego wyjazdu zostało jeszcze troszkę czasu i mam nadzieję, że nic nie stanie na drodze, żeby wyjazd się udał. Ale cały czas szukałem urlopu w Bułgarii tym bardziej, że córka od września idzie do szkoły i wyjazd wrześniowy do Bułgarii nie wchodzi w rachubę. Ale cały czas się łudziłem, że znajdę coś taniego w maju lub czerwcu. Z powodu tego, że ma dużo urlopu i trzeb go wybrać, szkoda go przesiedzieć w domu, wolimy go spędzić w ukochanej Bułgarii. I w ten sposób zacząłem polowanie na jakiś urlop w BG i udało się za małe pieniądze wyhaczyć hotel w Słoneznym Brzegu w okresie 05.06 do 12.06 z przelotem i śniadaniami za około 2000 zł za dwóch dorosłych i dwoje dzieci. Myślęm że cena fajna i nie ma co wymyślać, że Słoneczny Brzeg bo tak naprawdę to początek Słoneznego nie jest tak komercyjny jak dalsza część tej miejscowości. Tym bardzej, że trzy lata temu tam już byliśmy i wiemy, że miejscówka jest fajna, szeroka plażam blisko do fajnych restauracji i w miarę cicho jak na Słonezny Brzeg. RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - dżek - 03.06.2021 Bulgarius, wypoczywajcie a czasem coś napisz. RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - egon - 03.06.2021 My na Sloneczny Brzeg nigdy nie narzekamy jak znajdzie sie fajna oferte. Zawsze chadzamy swoimi drogami. Radek zyczymy fajnego urlopu. Po tym wszystkim Ci sie nalezy
RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - Bulgarius - 04.06.2021 (03.06.2021 22:26:31)egon napisał(a): Radek zyczymy fajnego urlopu. Po tym wszystkim Ci sie nalezy Dzięki Egon. Oj jadę z wielką chęcią ale również z dużymi obawami. Zdrowie jeszcze nie wróciło do normy i pewnie długo nie wróci - duży brak wydolności - więc tym razem chyba zbyt dużo nie zwiedzimy - raczej będziemy leżeć na plaży i odpoczywać o ile pogoda pozwoli no i córeczki. ![]() Mam troszkę obaw co tym razem się wydarzy w BG - bo co jedziemy to albo szpital albo pogrzeb albo nie dojedziemy - nie było wyjazdu żeby coś nie wyskoczyło - może tym razem się uda bez przygód. Jutro córka robi test antygenowy - oby było wszystko ok
RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - egon - 04.06.2021 Radek trzymam kciuki- bedzie dobrze
Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - igi123 - 04.06.2021 Myślę że SB w czerwcu będzie bardzo spokojny, tak że tłumów nie będzie [emoji4] RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - Bulgarius - 04.06.2021 Test dla córki zrobiony - negatyw, ja z żoną zaszczepiony - certyfikat pobrane, młodsza córka nie musi miećnegatywa bo ma 2 lata. Parking zamówiony i opłacony. No to jeszcze trzeba się spakować i w nocy na lotnisko. Dżek jak widzisz relacjonuje na bieżąco
RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - bateniki - 04.06.2021 12.06.2021- o której masz samolot w Burgas? Jest duże prawdopodobenstwa że będa w tym regionie, to was zawioza do lotniska
RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - Bulgarius - 04.06.2021 Wylot jest 9.20. Przyjedź na piwko a nie martw się moim transferem
RE: Bułgarskie wakacje 2021 by Bulgarius w covidowym czasie - mierzey - 04.06.2021 Odpoczywajcie Radziu. |