![]() |
Bulgaricus pedałuje - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Tematy inne (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Hyde Park (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Bulgaricus pedałuje (/showthread.php?tid=485) |
Bulgaricus pedałuje - peter - 22-09-2015 Część biega, inni pedałują na rowerze. 3 miesiące przerwy robi swoje - 12km w 30 minut w lesie, będzie lepiej. Dżek mnie przekonał do Endomondo - nawet fajne to, się uczę ![]() Ambitnie podchodzę do tematu - od piatku pobudka o 4.45 rano i codziennie 30min na siodełku, ostatnio tak cwiczyłem 2 lata temu, teraz- najgorszy to ten pierwszy raz... RE: Bulgaricus pedałuje - teresa - 22-09-2015 My też jeździmy. Twoja akcja brzmi dziwnie.... RE: Bulgaricus pedałuje - aekzal - 22-09-2015 Tak tak, ciężko zacząć i problem z motywacją na dalsze dni. Fajna sprawa, mimo wszystko wolę długie spacery. RE: Bulgaricus pedałuje - dżek - 22-09-2015 ja na razie nic - kontuzja kolana RE: Bulgaricus pedałuje - frytowski - 22-09-2015 (22-09-2015,19:15:28)teresa napisał(a): My też jeździmy. Twoja akcja brzmi dziwnie.... Teresa, nadinterpretujesz.. ![]() RE: Bulgaricus pedałuje - frytowski - 22-09-2015 Ja zawsze uwielbiałem rower, teraz wprawdzie więcej biegam - bo tak wygodniej, ale rower to jest to. Lata temu pedałowałem na kolarzówce, Romet Sport - byłem najszybszy na osiedlu. ![]() Las, góry... uwielbiam górala, byle to był dobry góral a nie taki co to tylko "wygląda". ![]() W czerwcu podczas "downhillu" na Słowacji złamałem siodełko - nic mi się nie stało, ale 10km bez siodła - hmmm... pedałowato. ![]() W październiku spróbuję wyskoczyć jeszcze w Beskidy.. RE: Bulgaricus pedałuje - peter - 22-09-2015 Marek ty to masz blisko w górzyste tereny - tego ci zazdroszczę, ale i u nas na Roztoczu są piękne trasy RE: Bulgaricus pedałuje - dżek - 24-09-2015 Ja się chyba przerzucę na rower jak moja obecna kontuzja okaże się poważniejsza. Jutro lekarz - zobaczymy co powie. RE: Bulgaricus pedałuje - Marek i Buddy - 30-09-2015 (24-09-2015,15:14:37)dżek napisał(a): Ja się chyba przerzucę na rower jak moja obecna kontuzja okaże się poważniejsza. Jutro lekarz - zobaczymy co powie.Nie pozwól od razu sie kroić. Trzy lata temu ledwo na IV pietro wychodziłem, z psami praktycznie wcale albo z ogromnym bólem. Trzech panów w białych kitlach chciało mnie kolano kroic, jeden zaordynował zastrzyków w sumie pięc i : Gruzja z łażeniem po kaukaskich wzniesieniach zaliczona, norweskie fiordy obchodzone o Bułgarii nie wspomnę ![]() Od dwóch miesięcy jestesmy posiadaczami rowerów i tez dziennie 10-15 km wykręcamy po okolicy ![]() RE: Bulgaricus pedałuje - wolffer - 01-10-2015 (30-09-2015,21:09:17)Marek i Buddy napisał(a): .. Od dwóch miesięcy jestesmy posiadaczami rowerów i tez dziennie 10-15 km wykręcamy po okolicyJa , po wielu latach przerwy, stałem się posiadaczem nowego roweru ![]() Kłopot jest tylko, bo tak pięknie i świeżo w folii wygląda, że aż szkoda go całkiem rozpakować ![]() Ale nadejdzie i czas na to ![]() ![]() |