![]() |
|
Autokarem do Bułgarii - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Autokarem do Bułgarii (/showthread.php?tid=77) |
Autokarem do Bułgarii - dżek - 17.05.2015 Wątek dla tych co podróżują autokarem. Sam pierwszy raz do BG podróżowałem autobusem. Niezbyt mile to wspominam bo podróż ciągnęła się w nieskonczoność.. RE: Autokarem do Bułgarii - jacek78 - 18.05.2015 A ja mam nadzieje że może nie będzie tak źle, autokar nówka z klimą z barkiem i WC. Pocieszam się też tym że będzie paczka znajomych, a gdyby i to nie pomogło to zacząłem już tworzyć dyskografie z hiciorami na mp3. Karty pamięci też już kupione do telefonu na maraton filmowy, jeszcze tylko ze dwa power banki i można świat zdobywać. Albo jest jeszcze jedna opcja, za każdym razem jak jechałem samochodem do Bułgarii drukowałem dzieciom malowanki. A więc malowanki do plecaka, kredki w dłoń i wio. A może Wy macie jakieś pomysły jak nie nudzić się w autokarze. Mogą być mało poważne.
RE: Autokarem do Bułgarii - dżek - 18.05.2015 (18.05.2015 17:45:53)jacek78 napisał(a): A ja mam nadzieje że może nie będzie tak źle, autokar nówka z klimą z barkiem i WC. Pocieszam się też tym że będzie paczka znajomych, a gdyby i to nie pomogło to zacząłem już tworzyć dyskografie z hiciorami na mp3. Karty pamięci też już kupione do telefonu na maraton filmowy, jeszcze tylko ze dwa power banki i można świat zdobywać.Dla dorosłych pomysł jest tylko jeden! Natomiast dla dzieci tak jak piszesz filmy z tabletu! Kolorowanki to nie wiem ze względu na stabilność autokaru czy dobry pomysł. Ja jechałem z nastoletnimi dziećmi wię cały czas spały i to był pomysł na nudę Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku! RE: Autokarem do Bułgarii - jacek78 - 18.05.2015 Dzięki dżek, wypoczynek będzie na pewno miły, nie widzę innej opcji. Pogoda zagwarantowana, piasek będzie, morze tez. Żyć nie umierać. A nad tym pomysłem dla dorosłych też się zastanawiałem, tylko najtrudniej wyczuć ten moment żeby następny dzień nie był wycięty z życia. Ale jest jeszcze 2kc. Pozdrawiam i Tobie też życzę udanych wakacji. A odliczanie cały czas trwa. RE: Autokarem do Bułgarii - leon1406 - 21.05.2015 Do Bulgarii mozna dojechac z Rumunii. Sa polaczenia z Constanty i Bukaresztu. Szczegoly na www.autogari.ro RE: Autokarem do Bułgarii - leon1406 - 22.05.2015 Autobusowe polaczenia - Bukareszt lotnisko Otopeni - Ruse -Varna - Bukareszt www.to4nite.com RE: Autokarem do Bułgarii - Bulgarius - 23.05.2015 Autobus troszkę męczarnia - szczególnie z dziećmi. Ale przecież ludzie jeździli maluchami to i autobus się przeżyje.
RE: Autokarem do Bułgarii - leon1406 - 23.05.2015 (23.05.2015 01:20:25)Bulgaricus napisał(a): Autobus troszkę męczarnia - szczególnie z dziećmi. Ale przecież ludzie jeździli maluchami to i autobus się przeżyje. Faktycznie autobus to meczarnia ! Jechalem autobusem z Belgradu do Niszu jakims starym Sanosem , katastrofa ,klima byla zerowa , ciasnota totalna , brak toalety ,dopiero jak w Niszu przesiedlismy sie do nowego bulgarskiego busika bylo super. Do Sofii dojechalismy 30 minut przed czasem. RE: Autokarem do Bułgarii - ebyst - 24.05.2015 Autobus to męczarnia. Tak jak napisał Dżek pomysł jest tylko jeden. Ale nic za darmo. Kilka lat temu w Primorsku musiałem brać taxi pierwszego dnia żeby trafić do hotelu (800m )
RE: Autokarem do Bułgarii - leon1406 - 24.05.2015 Ale to jest normalne ze korzystamy z taxi. Ceny w malym miasteczku to. ca.5 leva. |