![]() |
Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Wszystko o Bułgarii (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Relacje z pobytu i podróży (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 (/showthread.php?tid=955) |
Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - Bulgarius - 13-09-2017 No i nadszedł czas na moją relację. Będzie ona troszkę inna niż dotychczas pisane relacje na tym forum, przynajmniej mam taki plan i nadzieję, że Administratorzy i Moderatorzy pozwolą na tego rodzaju prowadzenie relacji. Uchylę rąbka tajemnicy ![]() Na razie delikatny wstęp aby zachęcić was do czytania a po powrocie obszerna relacja z niezliczoną ilością zdjęć. Relację będę pisał w krótkich odcinkach, żeby was nie zanudzić. RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - dżek - 13-09-2017 Tego nam potrzeba Bulgarius! Aby w ten jesienny czas nie dopadła nas jakaś deprecha! To będzie antidotum. Także pisz i wracaj do swojej wysokiej formy! RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - Bulgarius - 13-09-2017 Miło słyszeć Jacku. zapewniam że kilka wieczorów jesienno zimowych zajmę Wam swoją relacją ![]() RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - myszabe - 13-09-2017 Ile ludzi, tyle przygód i tyle wrażeń ... a miejsca mogą być te same. Z przyjemnością poczytamy ![]() RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - Bulgarius - 13-09-2017 Nasza wyprawa na Bałkany odwleka się od kilku dni z powodu mojej choroby. Wyjazd miał być 30 sierpnia a ruszyliśmy z garścią antybiotyków dopiero 07.09.2017. Nie chcieliśmy ryzykować leczenia zagranicą a nie daj Boże pobytu w szpitalu jak to miało miejsce 2 lata temu w Bułgarii. W planie mamy przejazd przez kawałek Czech, Słowację, Węgry do Serbii i tu postój. I tak też się stało. Cztery noce w Pančevo (Панчево) koło Belgradu potem Strmosten (Стрмостен) lub Sisevac (Сисевац) a wylądowaliśmy u znajomych w Senjskim Rudniku (Сењски Рудник) ale o tym później w głównym wątku. Tu troszkę pozwiedzaliśmy jaskinię, wodospad, żródełko i okoliczne miejscowości. Jutro po trzech nocach wyjeżdżamy do Kosowa. RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - dżek - 14-09-2017 No i zobacz - Ty w tym roku moim szlakiem a my na przyszły planujemy wstępnie objazd Serbii i przejazd przez Kosowo. RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - Bulgarius - 14-09-2017 No Jacku Serbia ma potencjał. Jestem tu drugi raz i wiem, że tu wrócę. Mała zmiana planów dzisiaj odpuszczamy Kosowo troszkę zaspaliśmy ![]() RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - teresa - 14-09-2017 Radek co tak powoli moja córka już na plaży RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - Bulgarius - 14-09-2017 Są wakacje - czas tak jakoś wolniej płynie Teresa ![]() ![]() RE: Wstęp do Bałkańskich wakacji Bulgariusa 2017 - dżek - 14-09-2017 Paszporty do Kosowa macie oczywiście? Aha, zielonej karty nie uznają. |