Liczba postów: 983
Liczba wątków: 1
Reputacja:
53
ljutenica deroni i pindżur satko zakupion. innych rzeczy nie widziałem, albo nie zauważyłem, bo porozrzucane po całym sklepie a nie tylko na półkach z promo. z piwek stało chorwackie istarsko, albańska korça pils i ciemne i grecki mythos
Liczba postów: 5,188
Liczba wątków: 0
Reputacja:
130
@sprotek u nas byla lutenica, pindzur, papryczki nadziewane i ostre, zakuska, ciasto filo, ser owczy. piwa tez byly, i wedliny, chalwy, oliwki i baklava. My kupilismy tylko pindzur, lutenice, zakuske, ser i filo. Chcialam kupic kiopoolu ale nie bylo. Kosmetykow rozanych nie widzioalam- w sumie to bym nie kupila, bo wole lawendowe, sa naturalne.
Liczba postów: 983
Reputacja:
53
w sumie to co chciałem, to kupiłem. zakuskę bym jeszcze łyknął, ale nie było. tylko ja bym się w końcu jakiegoś piwa bułgarskiego u nas napił. nigdy nie widziałem onego w normalnej sprzedaży czy w promo. oprócz tych, co teraz w aldi były, złapałem w tym roku skopsko (znów będę miał, w weekend ruskim "machniom" wymieniam za mythosa, co go teraz kupiłem), jelena i nikšićko (carrefour). ožujsko i karlovačko też nie problem (auchan). rumuński sklep mam jakieś 2km od siebie, czyli prawie pod domem i też trochę tego mają. a zwykłej pospolitej zagorki, no niedasię...
Liczba postów: 337
Reputacja:
17
A co z tym piwem bułgarskim ? Można gdzieś zamówić nawet przez neta ?
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Reputacja:
130
Od poniedzialku 30.08.2021 w LIDL- Zainspiruj sie Balkanami - w ofercie z Nostji : Ser z mleka Bawolego 200 g- 7.99 zl, Ajvar
lagodny i ostry, ciasto filo, kialbasy: chorwacka, dalmatynska i pare innych produktow
Reputacja:
130
U nas w Lidl tylko ser z mleka bawolego, ser żółty i wędliny. Nie ma ajvara ani ciasta filo.
Reputacja:
130
Wczoraj w Delikatesach Centrum kupilam pindzur i liutenice w wersji pikantnej(GURMANO)- orginalny produkt z Macedonii Polnocnej. Cena za 300g - 12,34 zl. - smak taki sobie. W lutenicy brak mi smaku bulgarskiego.