29-06-2018,11:10:19
Z parasolami można jeszcze wykombinować inaczej - swego czasu widziałem na lotnisku w Burgas jak ludzie na odprawie mieli swój parasol przywiązany folią do bagażu bo kupili w Bułgarii i chcieli zabrać ze sobą do Polski. Obsługa kazała im zostawić parasol bo nie będą mogli nadać bagażu ( wystające elementy itp ) więc zrobiła się ładna górka parasoli obok. Nie wiem co lotnisko z tymi parasolami robi ( pewnie na śmieci ) ale można po wylądowaniu pójść do miejsca gdzie są Odloty i kupić po taniości od kogoś.
Mi udało się kupić w BG parasol i zabrałem do PL - bo miałem sporą torbę więc się zmieścił. Niestety swoje lata już ma więc w tym roku znowu sobie kupie na miejscu i zostawię u znajomych w BG ( nie będę go woził co roku ). Płaciłem chyba 12lv za parasol ( 4 lata temu )...duże opony do pływania były po 9-10lv - już napompowane
Mi udało się kupić w BG parasol i zabrałem do PL - bo miałem sporą torbę więc się zmieścił. Niestety swoje lata już ma więc w tym roku znowu sobie kupie na miejscu i zostawię u znajomych w BG ( nie będę go woził co roku ). Płaciłem chyba 12lv za parasol ( 4 lata temu )...duże opony do pływania były po 9-10lv - już napompowane
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]