23-01-2020,09:27:09
(18-01-2020,19:21:56)użytkownik_forum napisał(a): Witam wszystkich. Po 10 letniej nieobecności znów wybieram się do Primorska. Tym razem z dzieciakami. Dlatego proszę napiszcie mi jakie są obecnie atrakcje dla dzieci w wieku od 8 do 14 lat? Czytałem o aquaparku, ale czy warto się tam wybrać? Która plaża będzie lepsza dla dzieci? Czy w lipcu można się spodziewać jakichś atrakcji na plaży? Woda i piasek raczej nie zapewnią całodobowej atrakcji dla dzieci, dlatego szukam czegoś co je zajmie. A może inną miejscowość polecacie, gdzie jakieś dmuchane atrakcje, czy zjeżdżalnie są na publicznych plażach?
Z góry dziękuję za pomoc.
Plaża północna jest dla starszych dzieci bo są lepsze fale, plaża południowa ma długie zejście, jest płytsza i są mniejsze fale. Ja nigdy nie umiem się zdecydować która jest lepsza i chodzimy raz na południową a raz na północną w zależności od tego co chcemy robić. Na plaży południowej jest jedna zjeżdżalnia ( kiedyś płaciło się 1lv za 1 zjazd, dawno tam nie byłem ), na tej plaży pograsz też w siatkę, bo jest sporo miejsca
Aquapark - warto, ale zawsze po godzinie 14 - bo cena jest mniejsza ( nigdy bym cały dzień nie wytrzymał w aquaparku i większość turystów tak robi )
Poczytaj relacje z pobytu na forum, lub bloga myszawtrasie bo jest sporo informacji
Primorsko [2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]