@uzytkownik_forum we wrzesniu 2019 z dworca lotniczego w Burgas przemiescilismy sie autobusem miejskim (koszt biletu od 1 osobę 1.5 lewa) do dworca autobusowego w Burgas. Z dworca autobusowego dojechalismy do Primorska busem( w lipcu kursuje dużo busow wiec dostaniesz sie bez problemu)- koszt biletu od 1 osobe- 7 lewa. Panowie kierowcy bardzo uprzejmi, sami zapakuja walizki do bagażnika. Z dworca autobusowego w Primorsku możesz wziąć taksowke, która zawiezie Was do apartamentu bądź hotelu ewentualnie jak niedaleko to na piechotkę z walizkami(jeśli sa koleczka). Jak znajdę czas to Ci napiszę jak dotrzeć z dworca lotniczego na przystanek- teraz czas do pracy[emoji12]
Ale też musisz wziąć pod uwagę to, że jeśli samolot sie opóźni( a czasami tak bywa choć tego nie życzę) - to musisz miec inne rozwiazanie np. Taxi. Nam sie udało, przylecielismy o czasie więc problemu nie było. Ale w przypadku opóźnionego lotu mieliśmy wziąć sobie Taxi bo wypożyczalnia samochodow na lotnisku juz nie rabotala( koniec sezonu).
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
W autobusie miejskim sprzedaje bilety Pan lub Pani, ktorzy dokladnie wiedza, kto nowy wsiadl i sami do Was podejdę. W busie do Primorska bilety można kupić u Pana kierowcy więc nie traci sie czasu [emoji7]
Ale też musisz wziąć pod uwagę to, że jeśli samolot sie opóźni( a czasami tak bywa choć tego nie życzę) - to musisz miec inne rozwiazanie np. Taxi. Nam sie udało, przylecielismy o czasie więc problemu nie było. Ale w przypadku opóźnionego lotu mieliśmy wziąć sobie Taxi bo wypożyczalnia samochodow na lotnisku juz nie rabotala( koniec sezonu).
W autobusie miejskim sprzedaje bilety Pan lub Pani, ktorzy dokladnie wiedza, kto nowy wsiadl i sami do Was podejdę. W busie do Primorska bilety można kupić u Pana kierowcy więc nie traci sie czasu [emoji7]