21-06-2020,19:13:17
(21-06-2020,18:14:48)orlinezze napisał(a): Stragany napewnno mniej. Może wjecej wycieczek wodnych np. Nurkowanie, wędkowanie. Wielkim plusem Primorsko są plaże i cisza. Niech tak pozostanie
Sent from my DUB-AL20 using Tapatalk
Darina popieram Orlina. Tak jak napisal Wielkim Plusem Primorska sa przepiekne plaze, cisza i piekna promenada(docenia sie to wszystko przed i po sezonie).
Stragany sa wszedzie, ale to tez jest urok. Przechadzajac sie po sezonie w Obzorze i Primorsku slyszalam rozmowy ludzi, ktorzy nas mijali, ze dzwiadostwo. Ale to jest ten urok Bulgarii, albo to sie pokocha, albo nie. Ja taka Bulgarie kocham. Duza wine ponosze wg. mnie Biura Podrozy, ktore wysylaja ludzi do takich miejscowosci, a nie powiedza jak tam faktycznie jest czyli swojsko. Nieraz spotykalam sie z ofertami Biur, w ktorych Primorsko bylo "podpiete" do Slonecznego Brzegu. Co pozniej stwarza nieporozumiania na miejscu.
Ze zmian, ktore trzeba bedzie wprowadzic w Primorsku to infrastruktura chodnikowa i oswietleniowa w poludniowej czesci miasta(chodzi mi, zeby wieczorowa pora mozna by bylo bezpiecznie dojsc do Centrum miasta. Bedac w poprzednim roku (mialam zakwaterowanie w Osrodku MMC), chcielismy pojsc na koncert, ale z powodu braku oswietlenia ulicznego musielismy zrezygnowac. Widac, ze ta czesc Primorska mocno sie rozwija turystycznie(hotele, apartamenty) i dla wizerunku miasta taka zmiana bylaby korzystna.