(17-08-2020,09:43:11)primma napisał(a): @Marecki super fajnie poczytac!
Ja mam to samo - zawsze po powrocie postanawiamay ze w nastepnym na dluzej ale czesto wychodzi tak ze urlopu nie wystarcza na wszystko coby sie chcialo, buuuuu (ale w przyszlym roku jedziemy na dluzej niz teraz).
Ta restauracja SNACKY - gdzie ona lezy? (bo wlasnie zazwyczaj szukam dobrych faszerowanych papryk)
Na rogu Shipka i Treti Mart
https://goo.gl/maps/dAxUkxL7jp6yP1V26
(17-08-2020,09:28:01)igi123 napisał(a): No właśnie mi się przypomniało że na 7 wizyt na pn. plaży za 2 leżaki i parasol zapłaciłem raz[emoji39] przychodziłem ok. 11 i część ludzi się już zbierała, plażowałem z reguły koło beach barów borracho i alexander beach bar
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Mi raz też na plaży południowej (zaraz przy mostku) w The White zdarzyła się sytuacja że też nie płaciłem. Raz postanowiliśmy się wybrać na południową, złaziłem ok 30 minut w poszukiwaniu miejsca i nic. Jedną miejscówkę sprzed nosa mi zabrali (spóźniłem się 10 sekund). Zrezygnowany postanowiłem udać się po parasol do sklepu i gdy przechodziłem obok The White to rzuciło mi się w oczy puste miejsce. Szybko podleciałem i rozłożyłem się na nich. Po ok 1h zaczął chodzić Pan i zbierał opłaty. Czekałem, czekałem i czekałem...więc stwierdziłem że przecież sam podejdzie więc się położyłem i zacząłem sobie przeglądać internet. Po chwili patrzę i gościa nie ma. Pozbierał dookoła mnie opłaty a do mnie nie podszedł.
Ale Pan sprzedający ciepłe lody i Pan sprzedający kukurydzę to wiecznie ci sami. Odkąd jestem w Primorsku to te same twarze widzę
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]