![]() |
|
Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania (/showthread.php?tid=224) |
RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - igi123 - 02.08.2016 Pewnie Montana - Botewgrad, w sobotę było dużo tirów, ale raczej co do jakości dróg to z tego co sobie przypominam w dużej mierze ponaprawiane, chociaż zdarzały się ofc. odcinki zniszczone, a jak się jedzie za np. cysterną po zakrętach to się dłuuuży. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - bateniki - 02.08.2016 Wlasnie chce wiedzieć którędy do Montana dojechal
RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - kalachol - 02.08.2016 Wczoraj rano koło 10 most Giurgiu Ruse z marszu. W drugą stronę analogicznie. Dzień wcześniej przejście HU/RO na drodze na Carei około 40 minut. Ale droga masakra, zwłaszcza przez Węgry. Nigdy więcej tamtędy. Ktoś pytał o zakup winiet na tamtej granicy. Sprawdziłem: czynne od 8 do 20. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - dżek - 02.08.2016 A mówiłem omijać Carei, mówiłem... RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - kalachol - 02.08.2016 Samo Carei spoko, dalej też nie najgorzej. Nawet jak jechałem odcinkiem niby złej drogi do Cigand byłem mile rozczarowany. Niestety następne odcinki za Kisvadra były denne. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - dżek - 02.08.2016 (02.08.2016 20:26:29)kalachol napisał(a): Samo Carei spoko, dalej też nie najgorzej. Nawet jak jechałem odcinkiem niby złej drogi do Cigand byłem mile rozczarowany. Niestety następne odcinki za Kisvadra były denne. Chodziło mi o drogi dojazdowe z Carei do granicy... RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Hary66 - 03.08.2016 A już miałem opracowany misterny plan jechać na Carei, bo przez Oradee jechałem już chyba z 10 razy. Ale widzę że trzeba będzie się przeprosić i wrócić na stary szlak. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - kalachol - 03.08.2016 Ja już się przeprosiłem. Nawet przeżyję duży ruch od Kluża do Oradei. A wracam też raczej nie przez Sibiu. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - jozefTarnów - 03.08.2016 Jak ktoś ostatnio jechał przez Satu Mare to proszę o info jaki czas oczekiwania i jaki stan dróg dojazdowych od strony węgierskiej RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - jacky6 - 03.08.2016 Most na Dunaju w Russe - podałem monetę 2 euro i bez kontroli odjechałem po 3 minutach. Rovinietka kupiona na pierwszym przygranicznym Petromie płacona plastykiem. Pogranpunkt pod Gyula - ca 4 minuty - sprawdzanie dokumentów i luknięcie do bagażnika - odjazd z uśmiechem od ucha do ucha. |