![]() |
|
Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania (/showthread.php?tid=224) |
RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - daro - 20.07.2017 nie rozumiem o co chodzi z problemami w zakupie vinety w rumunii, klikam i kupuję RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - igi123 - 20.07.2017 (20.07.2017 23:12:05)daro napisał(a): to mnie nie przekonuje , dla komfortu podróżu wysiadam, kupuję vinietę, piję kawę i jadę dalej, najszybciej, najtaniej i jeszcze kontakt z miejscowymiPare dni temu zakupiłem winietę miesięczną na RO przy pomocy tej strony ,szybko koszt 31,81 lei (miesięczna) bank policzył niecałe 31 pln, no fakt kawy nie piłem tylko piwo przy tym zakupie, na mailu była za 20 sekund i trzeba tylko wydrukować, no tu może być problem ah no i nie miałem kontaktu z miejscowymi poza tym najszybciej i najtaniej
RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Wawo - 20.07.2017 Co klikasz? Podchodzisz do kasy i dajesz dowod rejestracyjny, reszte robi obsluga, Ty placisz i podpisujesz. koniec. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - igi123 - 20.07.2017 (20.07.2017 23:21:46)daro napisał(a): nie rozumiem o co chodzi z problemami w zakupie vinety w rumunii, klikam i kupujęWawo on sobie chyba żarty stroi
RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - daro - 20.07.2017 widzę, że mam do czyniernia z profesjonalistami, oddaję walkowerem ale i tak kupię spokojnie w oradei RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - wojtekpl - 20.07.2017 (20.07.2017 23:27:47)daro napisał(a): widzę, że mam do czyniernia z profesjonalistami, oddaję walkowerem ale i tak kupię spokojnie w oradeiChyba w Bors. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - daro - 20.07.2017 jakie zarty, jestem staroswiecki (to dzisiaj modne zwlaszcza w polityce) klikam to i kupuje na stacjii w rumunii skad ta podejzliwosc, to nie polska, zaden patrol nie czai sie w bors, sprawdza cie dopiero na moscie na dunaju RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Wawo - 20.07.2017 Racja, ale jak Cie policja przyczapi na przyklad za predkosc to brak winiety bedzie dla nich swietnym argumentem do kiludziesieciu euro wiecej w lape, ale racja normalnie sprawdzaja dopiero przy opuszczaniu kraju. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - daro - 20.07.2017 Panowie, vinieta przez internet, sex przez gumkę, co się z Wami dzieje do cholery RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - wojtekpl - 21.07.2017 (20.07.2017 23:36:45)daro napisał(a): skad ta podejzliwosc, to nie polska, zaden patrol nie czai sie w bors, sprawdza cie dopiero na moscie na dunaju W sumie racja. Możesz kupić w Giurgiu. |