![]() |
|
Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Wersja do druku +- Forum Bulgaricus (https://bulgaricus.pl/forum) +-- Dział: Informacje podstawowe (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Dojazd (https://bulgaricus.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania (/showthread.php?tid=224) |
RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - dżek - 24.08.2017 Makej, to tak jak my. Choć w przyszłym roku wstępnie planujemy kilka noclegów w Serbii w drodze na południe więc nigdy nie mów nigdy. Pozdrawiam. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - makej - 24.08.2017 (24.08.2017 21:50:26)dżek napisał(a): Makej, to tak jak my. Choć w przyszłym roku wstępnie planujemy kilka noclegów w Serbii w drodze na południe więc nigdy nie mów nigdy. Ok Jacku ale tranzyt przez Serbię do Bulgarii a zwiedzanie miasteczek Serbii to dwie różne sprawy. Nie mówię nie ... Pozdrawiam RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - igi123 - 24.08.2017 Tak, Serbia w sierpniu to duuuuuża loteria, zwłaszcza, że na zachodzie właśnie przeważnie w tym miesiącu spędza się wakacje, a Turcy wracają z rodzinnych stron do pracy
RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - kalachol - 28.08.2017 Wracał ktoś z Was przez Horgos/Roszke? Interesuje mnie wjazd do Serbii. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Bogdan - 28.08.2017 Nie wiem dlaczego takie oburzenie ja jechałem do Bułgarii 19.08 wszystko przeszło bez przeszkód. Kolejki w Tompie zero, wjazd do odprawy bez zatrzymywania się. Granica SER/Bul czas oczekiwania 30 min. Wyjazd z Gliwic 7,30 przyjazd do Św. Vlasa o godzinie 8,00 czasu Bułgarskiego. Pozdrawiam Bogdan RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - kalachol - 28.08.2017 (28.08.2017 10:37:35)Bogdan napisał(a): Nie wiem dlaczego takie oburzenie ja jechałem do Bułgarii 19.08 wszystko przeszło bez przeszkód. Kolejki w Tompie zero, wjazd do odprawy bez zatrzymywania się. Granica SER/Bul czas oczekiwania 30 min. Wyjazd z Gliwic 7,30 przyjazd do Św. Vlasa o godzinie 8,00 czasu Bułgarskiego. A ktoś się gdzieś oburza??? Znam Tompę, tamtędy na 100% nie pojadę. Jeżeli mam zjeżdżać z autostrady, to szczerze mówiąc, wolę jechać na Asotthalom. Pytałem, jak sytuacja na przejściu autostradowym, bo jakby nie patrzeć po sezonie, przy ewentualnie zerowym oczekiwaniu na wjazd do Serbii zjazd z autostrady byłby pozbawiony sensu. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - Bogdan - 28.08.2017 Tak na marginesie autostrada od przejścia w Roszke do Nowego Sadu ma przebudowa wjazdów i zjazdów ponieważ pobór opłat będzie funkcjonował tak jak w Polsce, wjazdy i zjazdy są nie czynne. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - kalachol - 28.08.2017 Mam wIadomość od znajomego. Wczoraj wracał z BG przez Serbię. Kalotina - pół godziny, Horgos - 3 godziny. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - bateniki - 28.08.2017 Jak jestesz z Krosna jedz przez Romunia- masz bliżej. RE: Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania - kalachol - 29.08.2017 Ja bardziej w Twoje tereny, więc wątek rumuński na razie odpada. Być może powrót. |