Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bułgarskie platformy satelitarne
Smile 
Witam, czy na forum jest jakiś rodowity Bułgar albo przynajmniej ktoś kto ma dobrych znajomych w Bułgarii?
Szukam kogoś kto pomoże mi albo raczej wyjaśni kilka spraw technicznych związanych z satelitarnymi platformami bułgarskimi m-tel, vivacom
Pozdrawiam
Odpowiedz
No Bułgarów ci u nas mnocho. Na pewno pomogą.
Odpowiedz
Bulgarius, no nie wiem, koledzy miejscowi pisali, że Bułgarów w Bułgarii coraz mniej, a jak się Peter przeprowadzi, to znowu statystyką zachwieje Angel Rolleyes
Odpowiedz
Jak bułgar z Bułgarii, nie oglądający telewizje wiem , że sa dwa napewno bulsat.com oraz vivacom, ale szczegułów nie znam technicznych.
Odpowiedz
Dawaj tu co cie interesuje- pomożemy Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Wiem że istnieją trzy platformy: bulsatcom, vivacom i m-tel. Interesują mnie konkretnie dwie, vivacom i m-tel a to z tej przyczyny że mają w ofercie moduły z kartą i można to używać w swoim sprzęcie. W bulsatcom jest tylko ich dekoder a nie bardzo pasuje mi kolejne pudło pod telewizorem. Chciałbym kupić taki moduł z kartą z góry opłaconym abonamentem za rok lub dwa w takim pakiecie aby był program Planeta HD i jak najwięcej bułgarskich programów, wszelkie discovery, animal planet mnie nie interesują bo je mam w polskiej telewizji nc+ lub polsacie. Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc było by bardzo fajnie. Oczywiście odwdzięczę się w jakiś sposób za pomoc w kupnie.
Pozdrawiam
Odpowiedz