Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hotel Sol Marina Palace
Witam,
Zarejestrowałem się na to forum głównie dlatego aby opisać moje ostatnie wakacje w tym właśnie hotelu i chciałbym ostrzec przyszłych podróżnych.
Nie będę rozpisywał się o marnym jedzeniu, brudzie,  napojach czy fatalnej obsłudze  - to już dokładnie opisałem w Trip Advisor (nie wiem gdzie jeszcze to opisać..).
Chodzi mi głównie o kradzieżach jakie tam się odbywają....
Podejście managera oraz policji to wielkie nieporozumienie.
W pierwszy dzień naszego pobytu ktoś "przypadkowo" o 3-ej w nocy wszedł do pokoju.. rano wymienili nam zamki.
W ostatni dzień naszych polskich sąsiadów okradli. Pomimo tego, że był monitoring na korytażu manager stwierdził, że nic tam nie widać i że nasi sąsiedzi sami się okradli.Tak samo stwierdziła Policja, która przyjechała na miejsce. Dopiero po naszej interwencji sami mogliśmy przejrzeć monitoring i znaleźliśmy złodzieja. Chłop sobie przyszedł do pokoju, otworzył kluczem drzwi i okradł ich. Jest na nagraniu, widać go - policja ma zgłoszenie. Co będzie z tym dalej to nie wiem - to był nasz ostatni dzień w Bułgarii.
Ostrzegam wszystkich przed tym hotelem ale uważam , że taki pan spaceruje sobie po wszystkich kurortach... Trzeba nosić wszystko ze sobą wszędzie.
Odpowiedz
Co za peh Sad
Zdarza sie wszedzie na swiecie.

Pokoje
Bardzo dobre 82/100
Serwis
Good75 / 100
Czystość
Bardzo dobre 83/100
Jakość do ceny
Good78 / 100
Komfort
Bardzo dobre 82/100
Funkcje
Good77 / 100
Budynek
Good79 / 100
Śniadanie
Good78 / 100
Żywność i napoje
Good76 / 100
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
piękne miejsce
Odpowiedz
Ale super hotel!!!
Kradzieze zdarzaja sie wszedzie, znajomego okradli w hotelu w Szwecji....
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości