Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
Kropelka a z których Niemiec?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 4
Reputacja:
-6
Jestem z Kassel, zachodnie Niemcy.
Admin chce mnie zbanowac, bo wyslalam niektorym zaproszenia na moje forum, ale przeciez moje forum nie jest konkurencyjne dla tego.
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
15.04.2017 11:39:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2017 11:40:30 przez peter.)
Kropelka - hm...
W administracji odnosimy wrażenie, że zarejestrowałaś się po to aby zareklamować swoje forum wśród Bulgaricusów. Powysyłałaś na PW link z w\w forum, omijając administrację licząc pewnie, że do nas to nie dotrze.
Reakcja naszych forumowiczów jest ich sprawą - nic nam do tego, ale to od nich dostaliśmy info, że spamujesz i nie życzą sobie takich zachowań.
Jeśli faktycznie jesteś zainteresowana wyjazdem do BG to poczytaj podstawowe informacje o dojazdach, cenach, noclegach oraz regulamin forum. Naprawdę są tu życzliwi ludzie, ale nie znoszą jak ktoś zaczyna kombinować. Wybacz, ale chcąc udać się gdziekolwiek na wakacje nie zaczyna się od wysyłania reklamy swojego forum.
Skoro masz swoje forum to wiesz, że istnieje regulamin i w dobrym tonie jest zapoznać się podstawowymi informacjami; oraz zasadami jakie tu panują.
Jesteśmy otwartym forum - te, które reklamujesz wymaga zaproszenia od aktywnego usera. Dla mnie to dziwne, nie napisałaś co to za forum - my nie mamy nic do ukrycia, korzystać z zasobów może każdy kto chce.
Decyzja nasza jest taka, że albo zaprzestaniesz takich zachowań albo niestety pożegnamy się raz na zawsze.
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”