Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasje i zainteresowania (oprócz BG ofc)
Hehe , Arka wolę bimbrownictwo, choć mamy działkę na takim zadupiu że można sadzić ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
(10.03.2017 13:55:17)peter napisał(a): Hehe , Arka wolę bimbrownictwo, choć mamy działkę na takim zadupiu że można sadzić ...

To temu nie przeszkadza ! Ale latają helikoptery po niebie z kamerami ...... Ale może kiedyś w przyszłości ?! Smile Smile Smile

Ale co do mnie to wolę rausz gandziowy! Cool Big Grin Big Grin Big Grin
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
To żeby nie wpaść w nałóg tera inne zboczenie.
[Obrazek: fa3aed98432daa1cf23b6c597c9676b1.jpg]

ks. Tischner
Odpowiedz
aż tak źle już z tobą? serio chcesz się zaszyć? Big Grin
Odpowiedz
Destylacja , cisza spokój, tylko szum palnika. Tak na prawdę mocno mnie wycisza . A ile korzyści potem [emoji4]
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
(28.03.2017 22:38:50)TomekT napisał(a): Destylacja , cisza spokój, tylko szum palnika. Tak na prawdę mocno mnie wycisza . A ile korzyści potem [emoji4]

Brzmi jak spowiedź alkoholika Smile; nie, no żarcik taki. Wciągające hobby, sam bym tak posiedział
ks. Tischner
Odpowiedz
moje z kumplem pierwsze winko lata temu dostarczyło nam wielu nerwów, no bo następnego dnia po wstawieniu NIE CHODZIŁO Huh Angry
drugiego też nie Angry Angry
no, ale trzeciego problem się rozwiązał, jak się okazało zgodnie z naukami przyrodniczymi i chemicznymi Big Grin Cool
a za miesiąc baniaczka nie było i tylko teraz można powspominać Rolleyes Rolleyes bo smaku już nie pamiętam, ale pewnie dobre było Angel Big Grin Cool
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości