Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
nie, no masz rację tylko jak jedziesz z dzieciakami to lodówka by się większa zdała, i szklanek nie ma ? oj, dobra bo jakiś marudny się robię
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 38
Reputacja:
0
Zgadza się, że standard hotelu nie zachwyca ale jest wystarczający dla kogoś, kto jedzie do Bułgarii a nie do hotelu, dla tych drugich są 5-gwiazdkowe hotele w Sunny Beach. Ale lokalizacja Bissera rekompensuje wyposażenie pokoi. Zapewne mając hotel w tym miejscu i tak mają klientów i nie muszą inwestować w meble. A lodówka to hotelowy standard, byłem w wielu hotelach w różnych krajach i zawsze podobna była. Nie jest to apartament z aneksem kuchennym więc większa chyba nie jest potrzebna, na napoje wystarczy. Obok Bissera jest jeszcze hotel Coral, ma ładniejsze pokoje i podobne, nieznacznie wyższe ceny.
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
07.08.2015 10:29:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2015 13:05:49 przez peter.)
jls w pełni cię popieram - tak sobie myślę, że standard rodzinnych hoteli i apartamentów w BG nie zmienia się od lat, no oprócz sieciowych hoteli - to wszystko jest na minimalnym poziomie, choć śmiem twierdzić, że to jest dla nas atut - gdyby było odwrotnie, byłoby mnóstwo turystów z zachodniej europy i ceny byłyby wyższe
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 532
Reputacja:
24
Zgadza się, najwyższy standard w jakim byłem to **** w Primorsku, w Plamenie. Różnica taka, że sprzątali codziennie, nieco bardziej elegancko i tyle, dla mnie prawie bez znaczenia, bo jak poprosisz to wszędzie posprzatają. Cena wyższa, moloch, śniadania standard BG, lodówka tak samo (liczą, że wszystko co potrzebne kupisz na bieżąco w barze, a nie będziesz trzymał tam połowy świniaka); bardziej sztywno. Mnie to nie rusza, hotel jest po to, zeby się przespać, wtrząchnąć śniadanie, odpocząć jak słońce da w d.... Specjalnych luksusów nie potrzebuję, byle było schludnie i w miarę czysto.
I jak peter pisał: fajnie będzie, dopóki nie zawali się pół zachodniej Europy.
pozdrawiam
HU: 03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Liczba postów: 52
Reputacja:
2
z zagorka to sie tak nie podniecajcie bo nie tak latwo ja tu kupic. wszedzie pelno kamienicy.
Liczba postów: 38
Reputacja:
0
Czy to zagorka, czy kamenitza lub szumensko każde mi smakuje aby było zimne.