Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burgas / Бургас
Wam to sie wszytko z d...kojarzy a mi ten pomnik z liściem brzozy... Może koło Rzeszowa dużo brzóz rośnie Smile

Trafiło mi sie lepsze zdjęcie tego skrżyżowania

[Obrazek: 13062369_1104350629629165_3278445202056551764_n.jpg]
Odpowiedz
Jak dla mnie wymiata. Co się komuś nie podoba???
Odpowiedz
super focia i ciekawe rozwiązanie.
Odpowiedz
powiem tak robi wrażenie i Orlin robisz za przewodnika jak przejedziemy ale to juz wieszSmile
natomiast rozwiązanie dla pieszych jest co najmniej dyskusyjne
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
wydaje mi się, że na chwilę obecną rozwiązanie takie jest właściwe. Otóż, nie chcę tu nikogo urazić, ale w Bułgarii (przynajmniej nad morzem) pieszy ma jeszcze mniejsze "prawa" niż u nas (a przecież w Polsce też wielu corocznie rozjeżdżamy, pewnie ponad średnią europejską).
Ścieżki fajne, tylko pewnie drogie w utrzymaniu będą, no i najważniejsze żeby blisko stadionu nie były Confused Big Grin
Odpowiedz
(24.04.2016 11:24:59)peter napisał(a): Slavekk - dobrze, że nie postawili jeszcze pomnika jak w Rzeszowie

niektórym kojarzy się dwuznacznie Big Grin

[Obrazek: 459330.jpg]

Raczej jednoznacznie..................
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
(24.04.2016 20:53:53)wolffer napisał(a): wydaje mi się, że na chwilę obecną rozwiązanie takie jest właściwe. Otóż, nie chcę tu nikogo urazić, ale w Bułgarii (przynajmniej nad morzem) pieszy ma jeszcze mniejsze "prawa" niż u nas (a przecież w Polsce też wielu corocznie rozjeżdżamy, pewnie ponad średnią europejską).
Ścieżki fajne, tylko pewnie drogie w utrzymaniu będą, no i najważniejsze żeby blisko stadionu nie były   Confused  Big Grin

Dokładnie Tak, nawet niedawno w mediach w Bg była wypowiedz szefa policji bułgarskiej iż pieszy jest równorzędnym uczestnikiem ruchu i ma się do tego stosować, zabrzmiało to co najmniej dziwnie, w myśl tego co z kolei chcieli nam w PL urządzić , żeby się zatrzymywać jeszcze przed wejściem pieszego na pasy.
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Pomnik postawił tworc Warszawskiej syrenki. Kolego jeśli mieszkasz w Rzeszowie to jest tyle innych miast...
Odpowiedz
Fajne rozwiązanie. Nowocześnie wygląda. No i pewnie będzie możliwość schłodzenia się wewnątrz - bo nie wyobrażam sobie, żeby nie było klimySmile.
Odpowiedz
Orlin, jako że tak pięknie reklamujesz swoje miasto spodziewaj się mojej wizyty u Ciebie. Jestem na przełomie VII i VIII.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości