Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 4.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na bułgarskim szlaku jacky @ maryla od lat !
https://www.google.pl/maps/@42.8225808,2...56!6m1!1e1
Koło tych drzew, przy targu, siedzi Dziadek z miodami, a jak mu powiesz, że chcesz domasznią to też ma, pokoje również można u niego wynająć. Cool
Odpowiedz
(23.06.2016 12:15:42)igi123 napisał(a): Koło tych drzew, przy targu, siedzi Dziadek z miodami, a jak mu powiesz, że chcesz domasznią to też ma, pokoje również można u niego wynająć.  Cool

Dziadka nie ma a wczoraj kupiłem tam domaszen med. ale od babci...
Być może trzeba będzie się jej spytać o rakijkę..
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
(23.06.2016 12:15:42)igi123 napisał(a): https://www.google.pl/maps/@42.8225808,2...56!6m1!1e1
Koło tych drzew, przy targu, siedzi Dziadek z miodami, a jak mu powiesz, że chcesz domasznią to też ma, pokoje również można u niego wynająć.  Cool

Tyle że ja będę w Białej, a Jacky pisał właśnie o domasznej z Białej... Poza tym Jacky będzie robił za królika i mam nadzieję że podzieli się swoimi odczuciami Smile
Odpowiedz
Dzidek pewnie poszedł na obiad, albo pędzi Smile
Odpowiedz
(23.06.2016 14:37:28)tata napisał(a): Tyle że ja będę w Białej, a Jacky pisał właśnie o domasznej z Białej... Poza tym Jacky będzie robił za królika i mam nadzieję że podzieli się swoimi odczuciami Smile

Nie załapałem do końca skrótu myślowego z tym królikiem...
Proszę o kawę na ławę ...
Odpowiedz
Królik...doświadczalny...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(23.06.2016 21:36:21)igi123 napisał(a): Dziadek pewnie poszedł na obiad, albo pędzi Smile

Przed chwilą wychodząc z targu zahaczyłem babcię miodową ( dziadek siedział z tyłu ) o cenę - zapodała 10 lv za literek.
Moja gospodyni ma dostawy z Białej ale czy zdradzi producenta ? nie wiem ale zagadnę....
Odpowiedz
(24.06.2016 13:38:26)jacky6 napisał(a):
(23.06.2016 21:36:21)igi123 napisał(a): Dziadek pewnie poszedł na obiad, albo pędzi Smile

Przed chwilą wychodząc z targu zahaczyłem babcię miodową ( dziadek siedział z tyłu ) o cenę - zapodała 10 lv za literek.
Moja gospodyni ma dostawy z Białej ale czy zdradzi producenta ? nie wiem ale zagadnę....
Będę w Białej za dwa tygodnie, dobrze byłoby wiedzieć gdzie jest źródełko Smile
Odpowiedz
(22.06.2016 14:44:52)jaga napisał(a): ... i dlatego, że będziemy niedaleko w Szkorpilovcach to i ceny podobne.Trzymajcie się cieplutkoSmile

Czy przypadkiem zamieszkacie w domkach u Victora ?
Dzisiaj nas zagadnął na plaży w Obzorze, ja znałem go z wcześniejszych zajawek jednej z moich znajomych a zarazem wspólnej znajomej.
Jak tylko zajawił, że ma obiekt turystyczny w Szkorpiłovci to ja od razu - Masz na imię Victor...
A on - ale jaja - jaki ten świat mały...
Big Grin
Odpowiedz

Komary w Obzorze...

Pogryzły mi łydki w ubiegłym tygodniu i to w amfiteatrze podczas koncertu z okazji święta miasta.
Jak do tej pory jest to dla mnie niespotykane zjawisko w historii 21 lat wizytowania BG.
...
Zbliżającej się nocy między 03:00 a 06:00 ma być odkomarzanie - tak wyczytałem z FB stronicy Administratora Kmietstwa Obzor.

Nie czekając na skutki wczoraj w warneńskim kauflandzie nabyłem spirale, już minionego wieczoru spokojniej siedziałem na tarasie aczkolwiek wieczorową porą widzieliśmy te insekty fruwające po restauracji przy placu Svobody.

Na szczypiące ukąszenia kojąco wpływa maść a raczej żel Fenistil.

Polecam wkrótce przybywającym na ziemię bułgarską...  
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości