Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
Melnik z Gorna Bania zakupione w auchan Tongue
Odpowiedz
[Obrazek: ec1f3f2e46856d9291de49db0d435ad3.jpg]

Wódka polska "Gieroy" pierwse widze, w Lidl. Wyprodukowana w Białymstoku.
sałatka - pałamud ze sloika-mój, ogórki konserwowe- moje , cytryne i cebule kupowałem . Smile
Wszytko to jakosz zgrabnie pasuje do siebie przy blusowej muzyce z Alabamy.
Nazdrowie
Odpowiedz
Wreeeeeszcie weekend.. Sok z mango i Żubrówka biała Smile
Bulgaricusom, na zdrowie !!!
Odpowiedz
No, nareszcie. Zaraz jeszcze jadę do Puław A potem kilka Kasztelanów.
Odpowiedz
Destylat z białych winogron , produkcja własna !
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Rakija gruszkowa
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Merlot z Gorna Bania zakupione w auchan  Tongue
ps.
to nie jest reklama, po prostu można w tej sieci kupić bułgarskie merlot, melnik i mavrud oraz nieśmiertelną kadarke oraz sofie ( w tych 2 ostatnich nie gustuje).

"Bułgaria — To królestwo tanich, dobrych win, choć snoby uważają, że picie bułgarskich win to obciach. Dobrze, niech ich nie piją, będzie więcej dla mnie. Kiedy dawno temu Bułgarzy nauczyli się robić świetne wina, reszta Europy piła do obiadu wodę z kałuży. I ta prastara, winiarska tradycja odradza się tam teraz po latach komuny. Podobno przed wojną Winston Churchill pił tylko bułgarskie wino z okolic wsi Melnik. Zamawiał tam kilka beczek rocznie. Ja ostatnio odkryłem Mezzek z winnicy rodziny Trylińskich i jest to bardzo smaczny napój. Smakują mi również wina Slavyantsi, ale nie są tak dobre jak Mezzek. Wciąż kombinuję, żeby wsiąść w samochód i pojechać na miejsce, do Melnika i tam pokosztować co mają najlepszego."
taki tam cytat z Piotra Wereśniaka, reżysera, scenarzysty, autora powieści
Odpowiedz
dużo czeskiego piwa vyborne
Odpowiedz
(16.10.2016 18:20:05)orlinezze napisał(a): [Obrazek: ec1f3f2e46856d9291de49db0d435ad3.jpg]

Wódka polska "Gieroy" pierwse widze,  w Lidl. Wyprodukowana w Białymstoku.
sałatka - pałamud ze sloika-mój, ogórki konserwowe- moje , cytryne i cebule kupowałem . Smile
Wszytko to jakosz zgrabnie pasuje do siebie przy blusowej muzyce z Alabamy.
Nazdrowie
Już się boję jak zamieszkam w twoim bloku na 11 dni Smile
Odpowiedz
Mentowka (peszterska, oczywiscie) z seven-up jako long drink, a w lodowce jeszcze trwa ostatnia puszka kamenicy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości