Liczba postów: 1,035
Liczba wątków: 0
Reputacja:
18
Czasy się zmieniają i nasze oczekiwania też. Każda navi Cię doprowadzi, atlas w ręce też.
Dla mnie ważne jednak są dodatkowe funkcje jak ostrzeżenia przed fotoradarami (które np. na Węgrzech teraz są co kawałek), ostrzeżenia przed suszarkami (raz zapłaciłem 170E) i ostrzeżenia o korkach/wypadkach. Dlaczego z tego nie korzystać skoro jest to praktycznie za darmo (nie licząc transferu danych za kilka złotych)?
Jasne, można jechać zgodnie z przepisami, ale tak z ręką na sercu, komu z nas nie zdarzyło się przekroczyć dozwolonej prędkości na trasie ok. 1500km?
Dla mnie rachunek jest prosty, jak i lepsze samopoczucie, a to chyba najważniejsze na długo wyczekiwanym urlopie?
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
Polecam samolot [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 14,445
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Papierowe równolegle do gpsa. Kupowałem w empiku.
Liczba postów: 1,875
Reputacja:
74
ja zawsze mam pod ręką Polski i Europy, kupowane w pzmocie w W-wie. Jak nie zapomnę, to jutro (za kilka minut już dzisiaj) zapodam wydawcę, bo wydaje mi się, że warto
Liczba postów: 555
Reputacja:
24
03.02.2017 08:32:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.02.2017 08:32:58 przez CarlosPL.)
Zrobiłem "parę" kilometrów z Waze i co moje urzekło to bardzo szybkie wytyczanie nowej trasy po zajechaniu z obecnej... wręcz błyskawiczne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Az Sie Lezka w Oku Kreci

W 2001 po zniesieniu viz dla bułgarów pojechalem na drugi koniec Germania(Aachen) za pomocy atlasu geografii dla 6 klasy podstawówki
"In vino veritas, in aqua sanitas"