Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
Malibu z mleczkiem i wódka ? At
Odpowiedz
Nie, rakia z ajranem Smile. Ajran robie w proporcji 1:1 i rozbijam w blenderze stad ta pianka
Odpowiedz
Destylat własny, i mała zagryzka , jakoś bez nie lubię[Obrazek: 62acc1e3e6821fd7165b02fec0ed7db5.jpg]
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
A tu was zaskocze bulgarskim piwem. Robi sie go w pewnej knajpie w Burgas. W piwnicy [Obrazek: 8ba15bc38999a285d7732772d1b4bc52.jpg]

Изпратено от моят K6000 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
piffko, ostrożnie bo jutro wyjazd do stolycy
Odpowiedz
Fajne nie filtrowane z BG nie spotkałem nigdy takiego

Wysłane z mojego Neffos C5 przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Brawo, moda na browary rzemieślnicze (kraftowe) dotarła tez do BG... Pora teraz na browar w domu Tongue (koszt sprzetu i wkładu u nas ok. 300 pln - produkcja ok. 20 litrów piwa, jak się uda Shy )
Odpowiedz
rzemieślnicze to pół biedy, gorzej z tzw. regionalnymi. Ostatnio zobaczyłem, że moje tzw. regionalne wytwarzane jest pod Chełmem, 200 km ponad od mej mieściny. Ale nie jest źle, bo widziałem Kazimierskie z Kazimierza Dolnego, też tam produkowane. Przykre i bez sensu, ale przynosi ostatnio pewnie zysk
Odpowiedz
Wczoraj raczyłem się piwem: Ciechan wyborne
Skusiło mnie to, że półka z tym trunkiem była ogołocona w markecie.
Mnie smakowało Smile
Marcin
Odpowiedz
Sinemorska morelowa rakija, smak wakacji[emoji1]

Tapatalkiem klepane.

Pzdr
Marek
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości