Witajcie,
dzięki wielki wszystkim za odpowiedzi. Szukając informacji o Sozopolu natrafiłam na coś takiego:
" W Sozopolu mamy 4 sklepy, dość duże, samoobsługowe z możliwością realizacji płatności kartami płatniczymi, są to:
1. Supermarket „Bolero” ul. Republikańska 10
2. Supermarket „Bordo” ul. Odessa 38
3. Supermarket „Czerno More” ul. Republikańska 16
4. „Mój Sklep” – ul. Industrialna 5 na terenie Складова база
Ponadto w rejonie sklepu „Bolero” usytuowane są pawilony a w nich sklepy z art. gospodarstwa domowego, żelazny, motoryzacyjny, zieleniak, piekarnia, tych ostatnich w całym Sozopolu jest sporo i oferują pyszne wyroby od zwykłych bułek po słodkie, cynamonowe z serem oraz z kiełbaskami i na słono z serem.
Warzywa i owoce dostaniemy praktycznie na każdym rogu, lecz należy uważać, gdyż większość czyha na naiwnych turystów windując ceny.
Sprawdzonym miejscem jest bazarek na ul. Industrialnej 5 oraz rodzinny stragan na rogu ul. Odessa i ul. 1 maja, na obu świetna jakość, ludzkie ceny i spory wybór."
Wnioskuję, że hurtownia o która pytałam, podpina się pod punkt 4. Info to jest z 2014 roku. Czy mogłabym prosić Was o weryfikacje tych informacji, czy od tego czasu przybyły jakies nowe sklepy z wyróżniającymi się na plus cenami, gdzie warto robić większe zakupy?
Pozdrawiam!