14.06.2017 07:17:15
|
Biała / Бяла
|
|
16.06.2017 16:41:03
Czekamy z niecierpliwością, serio.
Ja to tam na końcu An. Premyanov na razie mam lokum, okolice numeru 107 to nie wiem czy psy du .... nie szczekają
![]() Zawsze są obawy, jak jedzie się pierwszy raz w jakaś lokalizację i dodatkowo naczyta się różnych info przypieczętowanych cyganami
--
Pozdrawiam serdecznie Piotr
16.06.2017 18:17:50
(16.06.2017 17:39:59)golibroda napisał(a): Ja to tam na końcu An. Premyanov na razie mam lokum, okolice numeru 107 to nie wiem czy psy du .... nie szczekają Gdzie mam najbliższe zejście do plaży ? Chyba, że muszę gdzieś w centrum podjechać samochodem (wtedy co z parkingiem). W zasadzie chciałbym jeździć na tą dzika plażę ![]() Na google maps są stare "widoki" z 2012 roku i trudno się rozeznać. P.S. czy po upływie czasu mogę wy edytować post zamiast dodawać następny ?
--
Pozdrawiam serdecznie Piotr
16.06.2017 19:05:20
Dlatego od razu Ci napisałem że do plaży daleko, ok 1,3 km. Najlepsze zejście na plażę bez 1000 schodów jest na przedłużeniu czarnomorki zaraz obok mojego hotelu. Tam można na trawie zostawić samochód przynajmniej tak ludzie robili rok temu ale miejsca nie jest dużo. W tym roku widzę że sporo więcej Polaków wybiera się do BG więc z parkingiem może być gorzej. A plażę dziką Karadere polecam tylko niskim autem będzie ciężko.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
16.06.2017 19:07:35
16.06.2017 19:40:22
Golibroda skoro bedziesz mieszkal w okolicy nr 107 to z cyganami bedziesz mial raczej spokoj :-) oni wystepuja glownie w okolicy skrzyzowania/hotelu/sklepu/placu zabaw tego ktrory wyswietla sie w linku ktory podales :-) przesiaduja glownie na placu zabaw, wiesz 2-3 matki i stado rozwrzeszczanych dzieciakow, gdzies dalej kilku upasionych "tatusiow"...szkody zadnej raczej nie robia...przyjamniej moje dzieciaki sie tam tez bawily i byla pelna symbioza, z tym ze nie wiec czy np. wieczorami nie bylo glosno...ale to temat raczej okolicy placu zabaw niz numeru 107 :-)
jak szukasz plazy to jadac od nr 107 w kierunku centrum tuz przez wspomnianym placem zabaw bedziesz mial zjazd w dol z tablica "dom prokuratora" - z tym ze tablica widoczna chyba tylko od strony centrum...zjedz tam do konca taka kreta droga i dojedziesz tez do ladnej plazy z hotelem, restauracja , a troszke dalej knajpa...to bardzo dobra alternatywa dla plazy w centrum...a na karadere tez jedz, albo spacerkiem sie przejdzcie bo warto!! ja na kara dere bede od 30.06 to postaram sie zdac relacje jak z dojazdem :-)
marcys napisz koniecznie jak w tym roku dojazd na Karadere, to jest super alternatywa dla plaży głównej zwłaszcza jak jest żółta lub czerwona flaga i wszystkich przeganiają z wody
Możesz podesłać link do mapy z tym zejściem o którym pisałeś? Ja nie kojarzę innego zejścia jak główne i to przy hotelu ze zjeżdżalnią... Chyba że mówisz o tym: https://www.google.pl/maps/@42.8664219,2...312!8i6656
Mikromira - jadę do BG w drugiej połowie lipca.
marcys - podaj współrzędne na google maps plaży "kierunek na dom prokuratora" Centralna plaża mnie jakoś nie pociąga (ale odwiedzę jako wizję lokalną), szukam raczej spokoju. Kadare w planie, jak przejadę to zakotwiczę. Dużo tych wertepów tam jest ?tata - samochodem wszędzie blisko. Z manelami plażowymi 1,3 km to sporo, ale jako powrót z wieczornego spaceru i to nawet po piwie to chyba damy radę ![]() A inne alternatywy względnie fajnych plaż z dojazdem samochodem poza miastem ...
--
Pozdrawiam serdecznie Piotr |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości