Liczba postów: 177
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
W takim razie Vlas jest dobrym wyjściem bo masz pod nosem całe wybrzeże od Białej po Burgas, no chyba że chcesz pałętać się po jakichś klifach czy fiordach to Ahtopol.
Odnośnie apartamentu, jeśli przy nim jest basen i nie jest daleko od samego morza to cena 35E jest stosunkowo przyzwoita i tą opcję warto wziąć pod uwagę.
Liczba postów: 177
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Też byłem i tu i tu, ale jak sam napisałeś jest was 20 osób i przy takiej liczbie to wszystko wygląda inaczej i po prostu nie może być nudno. Jedź do Białej sam to zobaczysz. W Białej nic się nie dzieje (za wyjątkiem jakiegoś ludowego regionalnego festiwalu, który ma być w tym roku w sierpniu)
Moim zdaniem plaża w Białej jest zdecydowanie lepsza niż we Vlasie.
Liczba postów: 305
Liczba wątków: 0
Reputacja:
23
25.07.2017 23:40:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.07.2017 23:41:48 przez Saszka999.)
Mahony, gdzie dwóch ludzi tam trzy zdania. My byliśmy 8-10 lat temu oczarowani Vlasem, jak pojechaliśmy trzeci raz w 2013 to totalna załamka - ze spokojnej cichej miejscowości zrobił się mini Słoneczny Brzeg, tłumy dzikie, hałas, zabudowane wszystkie puste wcześniej miejsca - rozpacz. W zeszłym roku wybraliśmy Białą na następcę Vlasu i w tym roku tu wróciliśmy - ale plaża (miejska) to akurat lepsza jest we Vlasie. No - ale Biała ma Karadere...
Kolejny raz zapewne też będzie w Białej, choć do Vlasu jeździmy sobie "popatrzeć" i znów jest względnie cicho i spokojnie - ale nabudowane obiekty niestety zostały...
Liczba postów: 49
Reputacja:
2
decyzja podjęta, jedziemy do Vlasu...
dzięki za pomoc.
Liczba postów: 35
Reputacja:
0
wojak999 jak ja byłem w 2012 to było faktycznie mało plaż, potem co roku dochodziły nowe ,, gdzie teraz dorobili???
Liczba postów: 497
Liczba wątków: 2
Reputacja:
59
W okolicach Grand Hotelu, dwa klify zostały uszczuplone, tak aby zrobić plażę. Od strony morza prezentuje się to dobrze. Trzeci klif został uszczuplony w okolicach Hotelu Moonlight Path.
Liczba postów: 49
Reputacja:
2
bulgaricusy, Kotva, Rusina, Vodopadi... gdzie dostanę polskie menu ? Ja ich języka nie ogarniam, tak jak Ruskiego. A Może to bisro u Stefana ?