Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primorsko / Приморско
Baba, czy każdy musi zgadywać o czym piszesz? O jakiej restauracji mowa?
Odpowiedz
Lambrino. Sorry - juz wiem chyba dlaczego moje komentarze nie wchodzą pod konkretny post . Wywala je na koniec wątku kiedy używam safari ma tel zamiar Tapatalk . Stąd wrażenie, ze pisze sam do siebie .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czy dobrze słyszałem, ze w primorsko jest wesołe miasteczko rownież ? Godne polecenia czy złom ? Dziękuje

Odpowiedz
Ponoć na ul Iglika w Ресторант Нестинарка, w środy i chyba w niedziele jest " show" kolo łazi po rozżarzonym węglu i jeszcze cos dla dzieci jest. Info z hotelu .

Odpowiedz
Bułgarzy nie jedzą wrzątku...

W Nestinarka jest tak głośno,że nawet porozmawiać nie można
Odpowiedz
A czym się je wrzątek ?
Odpowiedz
Czy trudno wydedukować, że chodzi o "gorące potrawy"!?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Marcin
Odpowiedz
Wrzątek to gorące potrawy ?? To nie mowię chyba w waszym języku . Żadna szanująca się kuchnia nie wypuści dań o letniej temperaturze. Od północy do południa i od wschodu do zachodu tej planety . Jest albo zimne albo gorące. I to nie tylko kwestia smaku a temperatury nieprzyjaznej bakterii co sie nazywa " Danger zone" . Nie wmówicie mi, że wam smakuje caca i frytki co leżakują 30 min lub więcej w temperaturze słońca . Pozdro
Odpowiedz
Nie chodzi o temperature,ale o jakośc potraw. Taka Maja specyfikę. Mnie to pasuje. Mozesz stwierdzić, że coś ci smakuje bądź nie
Odpowiedz
Wrzątek zatem to ostre potrawy ? Nie czaję do końca chyb . Sorry . A właśnie piszę, ze mi tu na razie nic nie smakowało ... wino jest Ok Smile
Odpowiedz
Wrzątek od słowa wrzace. Nie smakuje i dobrze. Każdy może trafić na nie swój typ. Nie ma co analizować smaków i gustów.
Odpowiedz