Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sozopoł / Созопол
(29.06.2017 16:05:17)marcys napisał(a): Orlin nakierunkowany Twoim postem 3 dni temu zabralem rodzinke do tego lokalu i przezylismy raczej pelne rozczarowanie! do pelnego brakowalo tylko tyle ze flaczki byly naprawde smaczne...poza tym tragediA na calej linii! po pierwsze mina kelnerki l, taki mega Foch ze ktos przyszedl do pustej knajpy no jest bezcenna, ale akurat takie rzeczy to nie robia na mnie wiekszego wrazenia..zamowilismy kilka potraw m.in szopskie, flaczki, malze, frytki i napoje..po chwili przyszly flaczki ale kelnerka tak nieudolnie to podala ze poowa flaczkow wyladowala na stole- no nic zdarza sie, ale zadnego sorry, zadnego spi@#$%laj...no poprostu NIC! ale juz nawet nie o to chodzi..wg mnie jak wylala to powinna po sobie posprzatac , a ta nic z takim samym fochem z jakim przyszla z takim odeszla i zajela swoje miejsce przy lodowce z napojami, a stol sami sobie musielismy ogarnac ;/ no jak z filmu Barei Wink kolejnym gwozdziem do trumny byly frytki - ja wiem ze czasem moga "nie wyjsc" ale ja nie o tym- w menu gramatura 150 czy nawet 200g (zamowilismy 2x) a dostalismy tyle co kot naplakal..no szkoda ze aparatu nie mialem bo bym fotke az trzasnal Wink frytki byly podane na takim talerzyku cos jak pod filizanke kawy (fi 12-13cm max!) i bylo ich moze kilkanascie sztuk...no szczerze wybredny nie jestem ale tak malych frytek Nigdy nie dostalem!! to bylo moze 1/3 1/4 tego co male frytki z mc donalda Wink rachunek za wszystko taki jak wszedzie w sozopolu - nie pamietam 43 czy 45 lewa..ogolnie gdyby nie te naprawde smaczne flaczki to tragedia na calej liniii ;/

Trzeba było wstać i wyjść .
Odpowiedz
(11.08.2017 11:32:11)dżek napisał(a): Tak, to jest Bistro Sofia.

Trafiliśmy na "lunch menu" . Zupy i małe porcje z drugich dań. Brak miejsca do popisu dla kucharza Smile . Generalnie Sozopol chyba najciekawszym miejscem jakie widziałem w Bułgarii ale 10 dniowy pobyt mnie nie zachęcił do przyszłego powrotu . Tym niemniej Dzieki za wiele info jakie tu można znaleźć i życzę przyjemnych chwil podczas Waszych wakacji
Odpowiedz
baba a mnie/nas wrecz przeciwnie Wink ja bym tam b.chetnie wrocil Wink i pewnie wroce Wink
Odpowiedz
Tongue 
Hej
Będę w Sozopolu 2-5 września Smile ktoś też będzie?
Odpowiedz
Hej my już w a Bułgarii z Burgas zmierzamy do Sozopol mam pytanie cy Sozopol jest bankomat w euro Smile?
Z góry dzięki za info
Odpowiedz
W Sozopolu od dzis jest LIDL,nie trzeba jechac daleko po zakupy.Adres ul Sozopolski Manastiri No9 http://www.gramofona.com/bylgaria-obshte...-v-sozopol
Odpowiedz
Bardzo dobra wiadomosc. Pojedziemy sobie kupic lutenice z firmy Chira
Odpowiedz
Na wysokości Bamboo Beach.
Odpowiedz
Impresja filmowa z najfajniejszego Smile miejsca w BG:

Odpowiedz
Fotki z dnia dzisiejszego[Obrazek: 27eb1c75724733f32b1c8a64432f24e3.jpg][Obrazek: a2f3fd8ac2f104c09053ea32717cbee6.jpg][Obrazek: fc57609f4fd3f0e78ae57c1ff00f67d5.jpg][Obrazek: 82b6ee409a8d92c44e0240b57adf05f2.jpg]

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

A to nasza ulubiona plaża za Sozopol. [Obrazek: fa756fb15c3bff0731fba6d3129cb395.jpg][Obrazek: 0c401c929468bed13df288859f25d04b.jpg]

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości